Kaçak sigaraya ağır darbe

Kaçak sigaraya ağır darbe

Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince dün yapılan 2 farklı operasyonda 18 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi.

19 Nisan 2017 - 13:18

Edinilen bilgilere göre; Kahramanmaraş’a kaçak sigara girişi yapılacağını öğrenen Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dün saat 03.00'te bir aracı takibe aldı. Sigara kaçakçısı olarak bilenen K. E. isimli şahsın idaresindeki 46 LZ 782 plakalı araç Güzelyurt Mevkiinde durdurulmak istendi. Dur ikazına uymayan araç ile polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Birden fazla polis ekibinin de dâhil olduğu kovalamaca, boş bir arazide sıkıştırıldı. Araçta bulunan K. E. gözaltına alınırken; araç içinde yapılan aramada 3 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara elde ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, aynı gün içinde Ballıca Mahallesi’nde bir başka kaçak sigara operasyonu daha gerçekleştirdi. Polis ekiplerinin takibinde olan Onur D. idaresindeki 46 NC 182 plakalı araç, saat 11.00 sıralarında Ballıca Mahallesi Büğlek caddesi üzerinde durduruldu. Araçta yapılan aramada oyuncak altına gizlenmiş olarak 15 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Onur D. emniyetteki sorgusunun ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x