Kadın girişimcilerin sorunları masaya yatırılıyor

Kadın girişimcilerin sorunları masaya yatırılıyor

Kahramanmaraş Valiliği, DOĞAKA ve KADEM Kadın girişimcilerin iş hayatında yaşadıkları sorunları tespit etmek amacıyla “Kalkınmada Girişimci Kadınlar ve Sosyal Etkileşim Paneli” düzenliyor.

18 Ocak 2017 - 16:09

Kadın girişimcilerin iş hayatında yaşadıkları sorunları tespit ederek iş hayatındaki koşullarını iyileştirmeye katkıda bulunmak, kadın girişimcilik ağını geliştirmek ve iyi uygulama örnekleri tanıtmak amacıyla “Kalkınmada Girişimci Kadınlar ve Sosyal Etkileşim Paneli” düzenleyecek.

Kahramanmaraş Valiliği, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kahramanmaraş Temsilciliği işbirliği ile 21 Ocak Cumartesi günü saat 10:30’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü Kültürpark Konferans Salonu’nda “Kalkınmada Girişimci Kadınlar ve Sosyal Etkileşim Paneli” düzenlenleyecek.

İki oturum olarak gerçekleştirilecek panelin ilk oturumuna Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ve Öğr. Gör. Ahmet Melih Eyitmiş ile Bilkent Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü’nden Dr. Sibel Elif Özdilek, ikinci oturumuna ise Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Sinem Öksüz ve Nakkaş Kahramanmaraş Genel Koordinatörü Sıdıka Gürkan konuşmacı olarak katılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...