Kadir Gecesini kutsal topraklarda geçirin
Reklam

Kadir Gecesini kutsal topraklarda geçirin

Kutsal topraklar Medine ve Mekke, her yıl milyonlarca müslümanı ağırlıyor. Medine’de kılınan bir namaz diğer mescitlerde kılınan 1000 namaza, Kabe’de kılınan bir namaz ise 100.000 namaza bedel olduğu için herkes mümkün olduğunca Kadir Gecesini kutsal topraklarda geçirmek istiyor. 15 yıldır Hac ve Umre turu düzenleyen Vizyon Turizm, Kadir Gecesini özel oluşturduğu tur programıyla tüm misafirlerine bu huzurlu maneviyatı yaşatmaya hazırlanıyor.

06 Haziran 2018 - 14:05

Müslümanlar için en önemli ibadet günlerinden biri olan Kadir Gecesi, kutsal topraklarda yaşandığında maneviyatı hiçbir şeyle karşılanmıyor. Medine’de kılınan bir namaz diğer mescitlerde kılınan 1000 namaza, Kabe’de kılınan bir namaz ise 100.000 namaza bedel olduğu için herkes mümkün olduğunca Kadir Gecesini kutsal topraklarda geçirmek istiyor.

Ayrıca Müslümanlar için çok önemli olan Kadir Gecesine dair bir ayette bulunmakta. "Süphesiz biz onu (Kuran’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin (o büyük fazl-u şerefini) sana bildiren nedir? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Onda melekler ve Rûh, Rablerinin izni ile yeryüzüne herbir iş için iner de iner. O (gece) tan yeri ağarıncaya kadar bir selamdır".

Çizmeci: Kadir Gecesinde kutsal topraklar, yoğun olarak tercih ediliyor

15 yıldır Hac ve Umre turu düzenleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci konuyla ilgili olarak; “ Kadir Gecesi, Müslümanlar için kutsal toprakları görmek için bir vesile. Belirli bir tarihte olduğu içinde bu dönemde  kutsal topraklara ziyaretler büyük artış gösteriyor. Mekke ve Medine’de yapılan ibadetler diğer mescitlerde yapılan ibadetlere göre daha kıymetli olduğu için herkes mümkün olduğunca Kadir Gecesini kutsal topraklarda geçirmek istiyor. Bununla birlikte Peygamber Efendimiz (sav) “faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak Kadir gecesini güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı” (Buhârî, İman, 25, 27, 28; Müslim, Müsafi rîn, 173-176) müjdesini vermekte ve bu gecede “Allah’ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle” (Tirmizi, Deavat, 84; İbn Mâce, Dua, 5) diyerek dua etmemizi tavsiye etmektedir. Dolayısıyla biz de Kadir Gecesine özel oluşturduğumuz tur programıyla tüm misafirlerimize bu huzurlu maneviyatı yaşatmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Tur tarihleri ve fiyatları;

2 – 11 Haziran: 4.550 dolar

4 – 13 Haziran: 5.750 dolar

7 – 16 Haziran: 5.700 dolar

10 – 19 Haziran: 3.450 dolar

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x