Kahramanmaraş EMİTT Fuarına katıldı

Kahramanmaraş EMİTT Fuarına katıldı

Dünyanın en büyük Turizm Fuarlarından EMİTT 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Şiirin ve Sanatın Başkenti Kahramanmaraş da yerini aldı.

06 Şubat 2019 - 12:04

Fuara Kahramanmaraş'ı temsilen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Kültür Turizm Kahramanmaraş İl Müdürlüğü girişimleriyle Germanicia Otel, Clarion Otel, Arsan Otel, Ramada Otel ve Kültür Turizm Kahramanamraş İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ökkeş Gökçe katıldı.

94 Ülkeden 1100 Ana firma ve 5602 alt firmanın katıldığı Fuarda Kahramanmaraş Rüzgarı esti.

Fuara Kahramanmaraş'ı temsilen Elbistan Belediyesi ve Başkonuş Yaylasının da kendi imkanlarıyla katılım sağladı.

Fuarla ilgili açıklama yapan Otel Germanicia Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, aynı zamanda Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği Başkanı Gökhan Büyükdereli, “Emitt Fuarında Kahramanlar Diyarı Kahramanmaraş’ımızı temsilen buradayız. Çok yoğun bir katılım  var. Yerli ve yabancı acente ve tur şirketleriyle görüşerek, Kahramanmaraş’a daha fazla nasıl turist çekebiliriz onu değerlendirdik., fikir alışverişinde bulunduk. Kahramanmaraş doğası, gastronomisi ile Akdeniz’in İncisidir. Bir şehrin turizmi ne kadar gelişirse ekonomisi de o kadar gelişir. Kahramanmaraş’ta Turizm ve Otelcilikte turizmden çok ticaret(kurumsal) alanda gelen misafirleri ağırlıyoruz. Bunu dengeli şekilde nasıl yürütürüz, nasıl bir iyileştirme yapabiliriz onları konuştuk. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Serdar Zabun, Kültür Turizm Kahramanmaraş İl Müdürümüz Seydihan Küçükdağlı ve ortak değeri Kahramanmaraş olan değerli otel temsilcilerimize teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak