‘Kahramanmaraş’ımızı hak ettiği konuma getirmek için gayret...

‘Kahramanmaraş’ımızı hak ettiği konuma getirmek için gayret ediyoruz’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Aksu Tv’de canlı olarak yayınlanan Haber Ötesi Programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

08 Ocak 2017 - 01:41

Aksu Tv ekranlarından Murat Eğridağ’ın sunumu ile yayınlanan Haber Ötesi programına canlı yayın konuğu olarak katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2016 yılını değerlendirerek yapılan çalışmaları ve hizmetleri anlattı.

Yapımı devam eden projelerden de bahseden Başkan Erkoç, yatırımlara devam ettiklerini ifade etti.

Haber Ötesi programında Murat Eğridağ’ın sorularını da yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, aynı zamanda 2017 yılında yapılacak hizmetlerden ve projelerden bahsetti.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ın büyükşehir olması ile bir bütün olduklarını ve Kahramanmaraş’ın her bölgesine her noktasına hizmet götürdüklerini ifade ederek, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki ilçe belediyeleri başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla istişare ederek hareket ettiklerini ifade eden Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş’ımızı hak ettiği konuma getirmek için gayret ediyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın yeni yılını en halisane duygularla kutluyor, yeni yılın ilimize, ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...