Kahramanmaraş’ın eğitim çınarları iftarda buluştu

Kahramanmaraş'ın eğitim çınarları iftarda buluştu

Kahramanmaraş'ta Tekstil sektöründe Yıldızı parlayan RİMSA Tekstil fabrikasının kurucusu ve sahibi İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube eski müdürlerinden Ramazan Saçmalı eğitimin lokomotifi Kahramanmaraş Lisesinde yıllar önce görev yapan emekli yönetici ve öğretmenleri iftar yemeğinde buluşturarak örnek bir davranış sergiledi

04 Haziran 2017 - 17:48

RİMSA Tekstil fabrikasının sahibi Ramazan Saçmalı'nın vermiş olduğu iftar yemeğine yıllardır birbirlerini bile göremeyen Kahramanmaraş'ın eski yöneticilerinden ve öğretmenlerinden Kahramanmaraş eğitiminin çınarlarından Durdu Hışır, Şeref Duzman, Mustafa Kemal Başkonuş, Ahmet Gökşen, Doğan Yarpuz, Mahmut Kayıran, Mustafa Yılmaz, Mustafa Polat, Bahri Çolak, Ömer Karaturna, Hasan Karagöz, Süleyman Kayıran, M. Fahri Kanadıkırık, Ali İhsan Kabakçı, Yüksel Horasan, Bayram Tanış, Zeki Ateş, M. Sait Kebeli, Ali Ozan, Hacı Reyhanlı, Hamdi Dereli, Ahmet Çanakçı, Cengiz Karakız, Özlem Ekiz, Aslan Reyhanlı, Sermin Dündar, Sabahat Küpelikılıç, Engin Karabekiroğlu, Muzaffer Ramazanoğlu, Ahmet Danagüden, Abdi Yüzbaşı, A. Naim Paksoy ve Adnan Akeniş katıldılar.

İftar, Şeyh camii İmamı Mustafa Nar hocanın okuduğu dua ile başladı. İftardan sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar yapıldı. Yıllar önce birlikte görev yaptıkları ancak ebediyete intikal eden, Hakkın rahmetine kavuşan Okul Müdürü Osman Kemal Nalbantoğlu, öğretmenler; Ahmet Gürünlü, Cemil Yürürdurmaz, Mustafa Atatandır, Ali Sait Gökahmetoğlu, Mesut Ersoy, Şenel Gemci, Mehmet Yazıcıoğlu, Kadir Ertuğrul Hüseyin Karaçengel, ,Süleyman Bardakçı, Fazlı Erdi Mustafa Çamsarı ve Ahmet Toy ‘ ruhu için Fatihalar okundu.

Duygusal anların yaşandığı iftar buluşmasında geçmişle ilgi anılar anlatılarak o anlar yeniden yaşandı. Zaman zamanda mutlu ve neşeli oldular. Katılımcı eğitimcilerden Yüksel Horasan, Muzaffer Ramazanoğlu ve Sabahat Küpelikılıç Kahramanmaraş Lisesinde görev yapmanın onuru ve önemine hayatlarında ki etkilerini anlatan birer konuşma yaptılar. Ramazan Saçmalı’nın böyle bir güzel davranış sergilemesinden dolayı mutluluklarını ifade ettiler ve bu tür bir araya gelmenin senede bir kez de olsa tekrarlanmasını dile getirdiler.

İftarın son bölümünde gelen misafirlere Ramazan saçmalı tarafından Fabrika gezdirilerek bilgiler verildi.

İş adamı Ramazan saçmalı ise davete icabet eden arkadaşlarına teşekkür ederek, her zaman kapısının kendilerine açık olduğuna işaret etti ve onlarla tek tek vedalaşarak uğurladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...