"Kahramanmaraş’ın Hizmetindeyiz"
Reklam

"Kahramanmaraş'ın Hizmetindeyiz"

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan Bakan Kurum, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün projelerinin arkasındayız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Başkanımız ve ekibi inşallah önümüzdeki süreçte Kahramanmaraş’ımız için çok önemli projeleri hayata geçirecektir” dedi.

23 Ekim 2019 - 00:25 - Güncelleme: 23 Ekim 2019 - 00:35

Başkan Güngör ise “Tekke Kentsel Dönüşümü, Önsen Köprüsü ve yeni yerleşim bölgesi, Kılavuzlu Millet Bahçesi, Kapalı Çarşı’nın tarihi siluetinin ortaya çıkarılması projelerimize Sayın Bakanımızın verdiği destekler için şehrimiz ve hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehir genelinde gerçekleştirdiği program kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Valilik’te gerçekleştirilen İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından Trabzon Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Kurum, ardından Başkan Güngör, milletvekilleri ve beraberindeki heyetle Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamlarıyla buluştu. Şehir ile ilgili istişarelerin yapıldığı toplantının ardından Bakan Kurum, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

5 Yıllık Süreci Değerlendirdik

Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Vali ve milletvekillerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Güngör, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Başkan Hayrettin Güngör, “Sayın Bakanımız Murat Kurum, milletvekillerimiz, Valimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla İl Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte hayata geçirilecek projelerimizi değerlendirdik, ihtiyaçları masaya yatırdık” diye konuştu.

Bakan’a Destek Teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi projelerine verilen destekler için Bakan Kurum’a teşekkürlerini sunan Başkan Güngör, “Tekke Kentsel Dönüşümü, Önsen Köprüsü ve yeni yerleşim bölgesi, Kapalı Çarşı’nın tarihi siluetinin ortaya çıkarılması, Kılavuzlu Millet Bahçesi, Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi, Elbistan Atıksu Arıtma Tesisi projelerimize Sayın Bakanımızın verdiği destekler için şehrimiz ve hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehri Daha da İleri Taşıyacağız

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Büyükşehir Belediye Başkanımız mesai arkadaşımızdı. Kahramanmaraşlı hemşerilerimize başkanımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün projelerinin arkasındayız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Başkanımız ve ekibi inşallah önümüzdeki süreçte Kahramanmaraş’ımız için çok önemli projeleri hayata geçirecektir. Buna inancımız tam. İnşallah el birliği ile Kahramanmaraş’ımızı daha da iyi bir seviyeye çıkaracağız. Bu vesileyle misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylık diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarihi Kale ve Kılavuzlu’da İnceleme

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarihi Kale’de başlatılan çalışmaları inceledi. Başkan Güngör’den bilgiler alan Bakan Kurum, “Tarihi Maraş Kalesi’nin hem şehrimiz hem de milletimiz açısından büyük öneme sahip. Büyükşehir Belediyemiz bölgede son çalışmaları gerçekleştiriyor. İnşallah Tarihi Kale kısa süre içerisinde ziyaretçilere açılacak” ifadelerini kullandı. Bakan Kurum programının devamında müjdesini verdiği Kılavuzlu Millet Bahçesi’nin yapılacağı alanda da incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den alan ile ilgili bilgileri alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, alanın genişletilmesi talimatını verdi. Bakan Kurum, “Çok güzel bir bölge. 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”