Kahramanmaraş’ın sevilen yazarı İstanbul’da

Kahramanmaraş'ın sevilen yazarı İstanbul'da

Kahramanmaraş'ın sevilen takip edilen simalarından Araştırmacı Yazar Ali Avgın, 'Han Duvarları Kalbe Düşen Kor' romanı ile TÜYAP Kitap Fuarında kitapseverle buluştu.

09 Kasım 2017 - 07:57 - Güncelleme: 09 Kasım 2017 - 10:55

Kahramanmaraşlı yazarlarımızdan Araştırmacı Yazar Ali Avgın  36’ıncısı düzenlenen İstanbul Kitap Fuarında kısa zamanda ikinci baskısı yapılan ‘Han Duvarları Kalbe Düşen Kor’ romanını imzaladı.

 ‘Han Duvarları - Kalbe Düşen Kor’ romanı ile kısa zamanda iyi bir çıkış yakalayan Araştırmacı Yazar Ali Avgın, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarında kitabını imzalarken, ‘’Hiç tanımadığınız insanlar size kitabınız hakkında sorular soruyorlar ve kitabınızı alıyorlar. Burada imza yapmak ayrı bir duygu.

Bir yazarın en mutlu anlarından bir tanesi. Romanımızda Mehmet Işık Hocamızın emeği çok büyük. Bir kez daha anladım ki kitabımızı yediveren yayınevinden çıkartarak daha çok kesime ulaştık. Burada ki yazarlar ile aynı ortamda kitap imzalamanın duygusunu anlatamam ama tanımadığınız insanların yazdığınız romana ilgi duyması muhteşem bir duygu.’’ dedi.   ‘Han Duvarları Kalbe Düşen Kor’ romanı ile Kahramanmaraş Kitap Fuarında da en çok ilgi gören yazarlardan olan Ali Avgın, ‘’ Yeni kitap çalışmamıza başlamış bulunuyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi ile Maraş Mevlevihanesi üzerine yazdığımız kitabı çıkarttık. İstanbul’da bizleri ziyaret eden, Kahramanmaraş Kültür Daire Başkanı Cevdet Kabakçı’ya, Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç’a emlakkulisi.com yönetim kurulu başkanı Tebernuş Kireçci Bey’e ve romanımızı bizlerden imzalı olarak alan tanımadığım yeni dostlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...