Kahramanmaraş Kartalları derbiye hazır

Kahramanmaraş Kartalları derbiye hazır

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile karşılaşacağı derbi öncesi maça özel etkilik düzenleyen Digitürk'e Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği Kartallar grubu teşekkür ziyaretinde bulundu.

03 Aralık 2016 - 07:11

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 13. hafta maçında 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile karşılaşacağı maça özel etkinlik düzenleyen Digitürk'e Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği teşekkür ziyaretinde bulundu. Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Özel İdare iş merkezi önünde toplanıp tezarüatlar yaparak meşale yaktılar daha sonra Digitürk bayine giden Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği Digitürk yetkilileriyle beraber fotoğraf çektirdiler. Burada kısa bir teşekkür konuşması yapan Kahramanmaraş Kartalları yetkilisi Yahya Vursavuş, “Dijitürk Yetkilileri Derbi öncesi güzel bir jest yaptılar. Daha önce Fener- Galatasaray maçındaki jest ilgi görmedi. Biz ise bu jeste karşılık teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Bizde Beşiktaşlılar olarak jestlerini desteklemek amacı ile geldik ve yetkililere teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş Kartallar olarak yeni kurulduk. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik için faydalı. Biz Beşiktaşlılara verilen destekten dolayı Dijitürk ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Dijitürk yetkilileri ise ziyaret için Kahramanmaraş kartallarına teşekkür ederek “Takımlarımıza desteğimiz sürprizlerle devam edecektir. Hepinizin yüreğine sağlık. İnşallah herşey gönlünüze göre olur. 2 takıma da derbide başarılar diliyorum” dediler. (İLKER YİYEN)    

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...