Kahramanmaraş’ta Bir İlk Daha; “Diyet Mutfak”

Kahramanmaraş’ta Bir İlk Daha; “Diyet Mutfak”

Türkiye’de sadece 4 tane bulunan ve 5.si Kahramanmaraş’a açılan Diyet Mutfak, Kahramanmaraş’ta sağlıklı beslenmenin adresi olacak!

10 Şubat 2018 - 05:41

‘Diyet Mutfak Maraş’ adı ile faaliyet gösteren işletmenin sahibi Mustafa Koşargelir, ‘’Proje ile insanlara sağlıklı beslenmeleri konusunda yardımcı olacağız. Diyet mutfak deyince buraya gelen insanlar sadece ot yiyecek aç kalacak gibi şeyler düşünülmesin. Burada diyetisyenlerimiz aracılığı ile kişilere özel diyet menü hazırlanacak. Cuma ve Cumartesi günleri diyetisyenimiz aracılığı ile işyerinde müşteriler ile birebir iletişim kurarak sorun tespiti yapıp çözüm önerileri sunulacak. Örneğin kilo problemi olan vatandaşa ayrı bir diyet menü, farklı bir sorunu olan vatandaşa sorununa göre menü hazırlanacak’’ dedi.

Diyetisyen Kübra Esenceli ise Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’Diyet kelimesi günümüzde zayıflama programlarını içeren bir tanım olarak kullanılsa da aslında diyet, sağlığınızı korumak ve düzenlemek amacıyla uygulanan bir yaşam stili olarak düşünülmelidir. Diyet mutfak olarak amacımız sağlıklı zayıflamanıza ve sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmenize kolaylık sağlamak ve de var ise sağlık sorunlarınıza yönelik besin tüketim planınızı kurgulamaktır. Türkiye’de 5. si açılan ‘Diyet Mutfak Maraş’ Kahramanmaraş’ta yaşayan tüm bireylere hitap etmekte olup, bireylerin her öğünde aldıkları kalorileri azaltmak hedeflenmektedir’’ dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti;

Öğün sonrası yaşanan kan şekeri dengesizliklerini önlemek, tek tabakta tüm besin öğelerinden yararlanırken doğal, yeterli ve dengeli beslenmeyi sağlamak, sipariş üzerine diyetisyen gözetimi ve kontrolünde hazırlanmış bir şekilde alınacak gıdalar ile vatandaşlara hizmet vereceğiz. Adrese teslim menülerle hiç yorulmadan diyet yapmak, ideal kiloya ulaşmak, ne yiyemeyeceğinizden ziyade ne yiyebileceğinize odaklanmanızı sağlamak ve aslında sağlıklı olmak için bu işletme kuruldu. Diyet Mutfak Maraş sayesinde vatandaşların beslenmesine göre hayatı değil, hayatına göre beslenmesini planlayıp, onları hedeflerine ulaştıracak bir beslenme planı sunarak; günlük almaları gereken kaloriyi en özel besinlerden almalarını sağlayacağız. Özellikle Çölyak hastaları ile vejeteryanları, sağlıklı beslenmek isteyen herkesi, İsmetpaşa Mahallesi Dedezade Caddesi üzerinde bulunan ‘Diyet Mutfak Maraş’a bekleriz diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...