Kahramanmaraş’ta Oğuzhan Koç rüzgarı esti

Kahramanmaraş'ta Oğuzhan Koç rüzgarı esti

Pop müziğin genç ve yetenekli ismi Oğuzhan Koç, Piazza alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen mini konserde en sevilen şarkılarını Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. Sempatik popçu mini konserin ardından imza dağıttığı hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi.

26 Kasım 2017 - 03:47 - Güncelleme: 26 Kasım 2017 - 20:25

Sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerle ünlü isimleri Kahramanmaraşlılarla buluşturan Piazza AVM, son olarak pop müziğin yetenekli isimlerinden Oğuzhan Koç’u ağırladı. Söz ve müziği kendisine ait olan “Küsme Aşka” isimli şarkısıyla geçtiğimiz yaza damgasını vuran Oğuzhan Koç’un, alışveriş merkezinin etkinlik alanında verdiği mini konser ve imza günü etkinliğine Kahramanmaraşlılar yoğun ilgi gösterdi.

Konserde hit şarkılarını Kahramanmaraşlılar için seslendiren genç popçuya sevenleri de eşlik etti.

Hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Oğuzhan Koç, sahne performansı ve enerjisi ile Kahramanmaraşlıları adeta büyüledi.

 

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Konserin ardından imza günü etkinliğine geçen Oğuzhan Koç, imza dağıttığı sevenleriyle sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektirdi. Sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fetheden Oğuzhan Koç, Kahramanmaraşlıların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet...