Kahramanmaraş’tan 186 ihraç var

Kahramanmaraş’tan 186 ihraç var

677 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, 22 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Kahramanmaraş’ta çeşitli kurum ve kuruluşlardan 186 kişi görevinden ihraç edilirken; 6 dernek kapandı; daha önce kapatılan 5 dernek ise yeniden açıldı.

23 Kasım 2016 - 07:26

Yeni KHK’da; görevden ihraç ve göreve iade listesinin yanında, kapatılan ve açılan dernekler ile özel sağlık kuruluşları, basın yayın organları ve açılan vakıfların listesi yer aldı. Görevden uzaklaştırılanlar listesinde, Kahramanmaraş’tan 186 kişi yer aldı.

İhraç edilen kişilerin kurum ve kuruluşlara dağılımı ise şöyle: “İçişleri Bakanlığı 5, Mahalli İdareler 14, İl Emniyet Müdürlüğü 91, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı 1, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı 27, İl Jandarma Komutanlığı 7, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 2, TEDAŞ 1, İl Defterdarlığı 2, Milli Eğitim Bakanlığı 3, DSİ 20 Bölge Müdürlüğü 3, Orman Bölge Müdürlüğü 1, İl Sağlık Müdürlüğü 15 ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde 14 kişi olmak üzere toplamda 186 kişi görevinden ihraç edildi.

Maraş’tan 6 dernek kapandı 5 dernek yeniden açıldı!

Türkiye genelinde 175 dernek yeniden açıldı. Bunların içinde Kahramanmaraş’tan 5 dernek yer aldı. Açılan derneklerin isimleri ise şöyle: “Türkiye Yazarlar Birliği Derneği Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi, Nida Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği, Yörükler Türkmenler İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Lale Gül Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Göksun Sanayici ve İşadamları Derneği.” Türkiye genelinde 375 dernek kapandı. Bunların içinde Kahramanmaraş’tan 6 dernek yer aldı. Kapatılan derneklerin isimleri ise şöyle: “Andırın Gönüllü Eğitimciler Derneği, Büyüknacar Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Çağlayancerit Eğitim Gönüllüleri Sağlık Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Elbistan Eğitimciler Derneği, Lale Eğitim ve Kültür Derneği, Rabia Arıkan Spor Kulübü Derneği.” (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...