Kahramanmaraşlı kararını verdi

Kahramanmaraşlı kararını verdi

Ak Parti teşkilatıyla referandum çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini belirten İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ziyaret ettikleri bölgelerde halkın kararlı duruşuyla karşılaştıklarını söyledi.

23 Mart 2017 - 15:59

TBMM İç işleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç öğleden önce Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Down Sendromlu bireylerin programına katıldı.

ardından Azerbaycan Bulvarındaki esnafları ziyaret eden Güvenç; “Bugün, Down Sendromlularla ilgili özel bir gün ve engelli kardeşlerimize sevgilerimizi sunuyoruz. Bugün onlarla güzel bir program yaptık ve Büyükşehir Belediyemizin aldığı elektrikli sandalyelerini teslim ettik. Ondan sonra da sahada esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ederek temaslarda bulunuyoruz. Kahramanmaraş’ın çoktan kararını verdiğini gördük. Çok söze gerek yok. Hava çok iyi atmosfer çok iyi zevkle geziyoruz ve mutlu oluyoruz. Bu şehir bizim şehir, Kahramanmaraş her zaman Kahramanlığını yaptı ve bir kez daha yapacak diye düşünüyorum.” dedi

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise referandum çalışmalarında İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’le Azerbaycan Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ettiklerini belirterek; “halkımızın çok güzel tepkileri çok olumlu, 16 Nisan’daki referandumla ilgili kanaatları belli, kararsız seçmenin kalmadığını düşünüyorum. Bu anlamda Kahramanmaraş’ın Türkiye’de çok önemli bir rekora imza atacağına inanıyorum” diye konuştu

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Banu Pakdil de referandum çalışmalarına başladıkları ilk anlarda sahada kararsız seçmenle karşılaştıklarını fakat bugün ziyaret ettikleri tüm yerlerin kararlarını çoktan verdiğini gördüklerini söyledi. Pakdil, “Anayasa değişikliğiyle ilgili vatandaşlarımız her şeyi biliyor. Ziyaret ettiğimiz bölgelerde artık çok soru ile karşılaşmıyoruz. Çalışmalar çok güzel gidiyor.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...