Kamu Külliyesi’nde belediye hizmet binası hazır

Kamu Külliyesi’nde belediye hizmet binası hazır

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde yer alan Belediye Hizmet Binası’nın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi. Başkan Okay, Mayıs-Haziran aylarında belediyenin külliye içerisinde hizmet vereceğini duyurdu.

23 Şubat 2019 - 16:14

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Kamu Külliyesi inşaatını inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, inşaat çalışmalarını denetleyerek müjdeyi verdi. Başkan Okay, vatandaşların kaliteli ve yüksek standartlarda kamu hizmeti alması adına yapılan Külliye inşaatının ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.
Belediye hizmet binasının tamamlanma aşamasında olduğunu aktaran Başkan Okay, Kaymakamlık binasının da inşaatının hızla devam ettiğini belirtti.
Başkan Okay, düzenlediği gezinin ardından konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kamu Külliyesi projemizde artık sona geldik. Belediye hizmet binası olarak kullanacağımız alan tamamlanmak üzere. Kaymakamlık inşaatımız da hızlı bir şekilde ilerliyor. Çok kısa süre sonra Kaymakamlık binamızda tamamlanmış olacak. Bizde Mayıs-Haziran ayı itibarıyla hizmet binamıza taşınmayı planlıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak daha iyi standartlarda Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız. Külliye etrafı artık şekillendi. Alanda çevre düzeni yapacağız. Bu bölgeye yapmış olduğumuz geniş bulvarların inşaatı hızla ilerlemektedir. Lale Düğün salonundan külliyenin önüne kadar olan geniş bulvarı Büyükşehir Belediyemiz tamamlayacak. Akabinde külliye önünden çırçırcılar çeşmesine kadar olan alanda da çalışmalar hızla devam ediyor. Dolayısıyla bu bulvardan vatandaşlarımızın ulaşımı çok kolay olacak. Aynı zamanda bu yol Kuzey Çevre yolunun Doğukent bağlantısını sağlamış olacak. Bunun dışında Vezir Hoca bulvarından Külliye alanına bir yolumuz var. Bu yolumuz 35 metreyle başlıyor ve külliye önünde 120 metreye kadar çıkıyor. Bu yönde de çalışmalarımız devam etmektedir. Çok hızlı bir şekilde bu çalışmaları tamamlayarak bölgenin hareketliliğine uygun hale getireceğiz. Ben külliyemizin tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak