Kara Ailesinin Mutlu Günü

Kara Ailesinin Mutlu Günü

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara’nın yeğeni ve yönetim kurulu üyesi Cafer Kara’nın oğlu Ömer Kara dünya evine girdi.

06 Ağustos 2019 - 16:55

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de tam kadro katıldığı düğün töreninde çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Fatmanur  Sönmez ile hayatını birleştiren Ömer Kara, mutluluğunu sevdikleriyle paylaştığını söyledi.
Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililerin de katıldığı düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.
Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara’da yeğeninin mutluluğunu paylaşan tüm aile üyelerine teşekkür etti.
Kara, konuşmasını şu şekilde sürdürdü : “Gençlerimizin mutlu bir aile olmaları adına bizler de bugün onların bu mutluluklarını paylaşıyoruz. Bu güzel günde tüm üyelerimiz burada ve gençlerimizi yalnız bırakmadı. Ben öncelikle bu güzel düğüne icabet eden değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm üyelerimize ve sevenlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Çitlerimize de ayıraca bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”
Oğlu dünya evine giren ve büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Cafer Kara’da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Büyük bir gurur ve sevinç yaşıyoruz. Müdürler ailesi her geçen gün büyüyor ve yeni üyelerine kavuşuyor. Ben mutluluğumuzu paylaşan tüm katılımcılara ve sevenlerimize çok teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak