Karakoç: "Yaparsa Ak Parti yapar!"

Karakoç: "Yaparsa Ak Parti yapar!"

Seçim çalışmalarına AK Parti Elbistan Seçim Bürosunu ziyaret ile sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, Çiçek Mahallesi, Günaltı Mahallesi, Söğütlü Mahallesi, Bakış Mahallesi ve Akbayır Mahallesi’ni ziyaret etti.

13 Haziran 2018 - 01:36

Vatandaşları ziyaretinde; AK Parti’nin yaptığı hizmetler ile devam eden ve proje aşamasında proje ve işleri anlatan Karakoç, Türkiye’nin ihtiyacı olan yatırımlar için “Yaparsa ak parti yapar” dedi. 2002’de toplam üretiminizin yüzde 86’sının faize giderken; bu günlerde faiz giderimizin yüzde 10’un altında olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, aradaki farkı milletimize yatırım yaptıklarını belirterek; şöyle konuştu: “Hastanelerde sıra beklerken bazen ilaç alamazken bazen tedavi hizmeti alamazken; şimdi SGK ortak oldu. BAĞKUR, SSK, Emekli Sandığı farkı ortadan kaldırıldı.”

Türkiye’ye darbe yapmaya çalışanlarla darbeleri önleyen Ak Parti’nin vatandaşlarımız tarafından iyi bilindiğini ve seçimlerde kimin kiminle birlikte olduğuna bakılarak daha doğru karar verileceğini dile getiren Karakoç, şunları söyledi: “Seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ın her köşesini geziyoruz. Vatandaşların yüzlerindeki, gözlerindeki samimiyete hayran kaldım. Bu topraklarda sevginin ve aşkın varlığını sürdürdüğünü gördüm.”

Babasının vefatının 6. seneyi devriyesini de hatırlatarak Abdurrahim Karakoç’un Mihriban aşkını bu topraklarda yarattığını aktaran Karakoç, “Biz, bu toprakların çocuğuyuz. Acımız bir, sevgimiz bir, derdimiz bir, tasamız bir” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...