Kaybettiği ailesine ağıtlar yaktı

Kaybettiği ailesine ağıtlar yaktı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Hacı Mustafa Mahallesi’nde 25 Mart’ta yaşanan bir trafik kazasında ailesinden 5 kişiyi kaybeden Ahmet Uzun, çocukları için ağıt yaktı.

05 Nisan 2017 - 14:31

Sır Barajı yolu üzerinde 46 KS 016 plakalı hafif ticari araç ile 46 E 8148 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kazada; bir çocuğu, bir torunu, gelini ve gelinin annesiyle babasını kaybeden acılı Baba Ahmet Uzun, ailesine olan özlemini ağıt yakarak dile getirdi.

İşte acılı baba Ahmet Uzun’un yavrularına yaktığı ağıt: “İkinizi bir kara toprağa koydular mı? İlk gecede sualinizi sordular mı? Varır varmaz sizi teslim aldılar mı? İçim yanıyor yavrularım dayanamıyorum. Bahçe yaptım diye sevindin. Geldiğim zaman çocuklarım içinde oynasın dedin. Orda acele ettin öleceğini mi bildin? İçim yanıyor yavrularım dayanamıyorum. Günler geçtikçe sizleri özlüyorum. Her gün kapıda yolunuzu gözlüyorum. Kimseye açamıyom derdimi için için sızlıyorum. İçim yanıyor yavrularım dayanamıyorum. Allah o gelinime sabırlar versin. Ne desin de hangi birine yansın? Geride kalan iki yavrusuna bekçilik yapsın. İçim yanıyor yavrularım dayanamıyorum. Beş tabutu yanı yanına koydular. Saf saf olup cenazenizi kıldılar. Sıra sıra dizip kara toprağa gömdüler. İçim yanıyor Zafer’im, kuzum dayanamıyorum. Biliyorum yavrum anne, baba, kardeş acısı zor. Ama eş, yavru acısı daha zor. Dilerim Allah’tan iki yavrunun gününü gör. Dayanamıyorum yavrularım, içim yanıyor. Senin metanetli olman gerekiyor. Kurban olduğum Allah sevdiklerini alıyor. Onlar ölmedi kalbimizde yaşıyor. İçim yanıyor yavrularım içim yanıyor. Allah’ım iki yavrunla beni bağışladı. Sen bunlara gölge olacaksın, dedi. Zalim felek genç yaşta boynumuza vurdu. Dayanamıyorum kuzularım içim yanıyor.” (HABER: KENAN ONARAN)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...