Kaynak: ‘123 FETÖ irtibatlı, vakıf kapatıldı’

Kaynak: ‘123 FETÖ irtibatlı, vakıf kapatıldı’

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak:"123 FETÖ irtibatlı, iltisaklı vakıf kapatılmıştır. 2 bin 110 parsel taşınmazı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne intikal etmiştir" dedi.

12 Aralık 2016 - 01:10

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “123 FETÖ irtibatlı, iltisaklı vakıf kapatılmıştır. 2 bin 110 parsel taşınmazı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne intikal etmiştir. Bu 2 bin 110 parsel içinde tavuk çiftliğinden ruf bara, samanlıktan kahvehaneye, evden işyerine kadar birçok taşınmaz vardır” dedi.

Kaynak, TBMM Genel Kurulu’nda FETÖ ile mücadeleyle ilgili sorulan soruyu cevapladı. Kaynak, FETÖ terör örgütü ile mücadelenin 17-25 Aralık tarihinden sonra başladığını söyleyerek, “Personel, oluşumlar bakımından önemli mesafeler alınmıştı. 123 FETÖ irtibatlı, iltisaklı vakıf kapatılmıştır. 2 bin 110 parsel taşınmazı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne intikal etmiştir. Bu 2 bin 110 parsel içinde tavuk çiftliğinden ruf bara, samanlıktan kahvehaneye, evden işyerine kadar birçok taşınmaz vardır. Bunlardan kamu kurumlarımızın ihtiyaç duyduğu eğitim tesisleri Milli Eğitim Bakanlığı’na, yurtlar bakımından öncelik Kredi Yurtlar Kurumu’na verilmiştir. Daha sonra kamu yararına çalışan vakıfların talebi değerlendirilmiş, bu talepler karşısında Vakıflar meclisimiz ücret karşılığı tahsisine vermiştir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...