Kaza mı Cinayet mi?

Kaza mı Cinayet mi?

Kahramanmaraş'ta asker eğlencesinde kalbine mermi isabet eden 28 yaşındaki davulcu Adil Tüz hayatını kaybetti. Havaya rastgele açıldığı iddia edilen kurşunun genç davulcunun kalbine isabet etmesi, "Kaza mı, cinayet mi? sorularını akıllara getirdi.

06 Şubat 2018 - 08:17

Düğün ve asker eğlencelerinde sıkça karşılaştığımız maganda dehşeti, önceki akşam Kahramanmaraş'ta yüzünü bir kez daha gösterdi. Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Dereli Mahallesinde yapılan asker eğlencesinde, iddiaya göre havaya rastgele ateş açıldı.

 O akşam orada bulunanları davul çalarak eğlendiren 28 yaşındaki Adil Tüz, bir anda bulunduğu yere yığıldı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Servisine bildirmesiyle olan yerine gelen ekipler, kalbinden yaralanan Tüz'ü vakit kaybetmeden yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesine götürülen Adil Tüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen Adil Tüz'ün yakınları sinir krizi geçirirken, polis ekipleri ise vakit kaybetmeden olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Tüz'ün yakınları göğsünden vurulan Adil Tüz’ün kaza kurşununa kurban gitmediği ve olayda kasıt olduğu öne sürüldü. Havaya açılan ateşin Tüz'ün kalbine isabet etmesinin mümkün olmadığını iddia eden yakınları, polisten Tüz'ün katillerinin yakalanmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...