Kılıç babasının cenaze namazını kıldırdı!

Kılıç babasının cenaze namazını kıldırdı!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, 82 yaşında hayata gözlerini kapayan babası Ejder Kılıç’ın cenaze namazını kendisi kıldırdı.

15 Mart 2017 - 13:48

Milletvekili İmran Kılıç’ın babası Ejder Kılıç için dün Ulucami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip yapılan törende Milletvekili Kılıç, babasının cenaze namazını kendisi kıldırdı.

Aslen Cüceli Mahallesi’nden olan Ejder Kılıç, bir süredir çeşitli hastanelerde tedavi görüyordu.  Böbrek yetmezliği ve solunum yetersizliği nedeniyle dün hayatını kaybeden Ejder Kılıç, kılınan cenaze namazının ardından Cüceli Mahallesindeki mezarlığa defnedildi.

Kılıç’ın cenaze törenine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl ve ilçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Milletvekili İmran Kılıç ve ailesi, taziyeleri Bahçelievlerde bulunan Ayşe Gülsüm Gümüşer taziye evinde kabul edecek. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x