Kipaş gururlandırmaya devam ediyor

Kipaş gururlandırmaya devam ediyor

2017 Türkiye geneli verilerine göre Kipaş Pazarlama ve Tic.A.Ş. en çok ihracat yapan 1000 firma arasında 80.sırada yer alırken sektörel sıralamada ise 6.oldu.

21 Haziran 2018 - 02:16

Yaptığı yatırımlarla Kahramanmaraş ve ülkemiz ekonomisine ciddi katkılarda bulunan ve farklı sektörlerde ülke çapında faaliyet gösteren, Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra sürdürülebilir, modern sistemlerle, üretim ve ürün gamını sürekli geliştirerek istihdam sağlayan KİPAŞ HOLDİNG birçok alanda her sene aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan ilk 1000 ihracatçı firma sıralamasında bir önceki dönemde  102.sırada yer bulan Kipaş Pazarlama ve Tic.A.Ş. 2017 yılı sıralamasında 80.sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ, ’Amacımız ülke ekonomisine katkı sağlamak, nitekim kağıt fabrikası gibi yeni yatırımlarımızla birlikte ithal ettiğimiz ürünleri ihraç eder duruma geleceğiz, güçlü bir Türkiye için güçlü bir ekonominin olması gerekir, bu başarı sadece Kipaş’ın değil, Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin başarısıdır, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum’ ’dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi