Kızını taciz eden adamı öldürdü, Cumhurbaşkanından af...

Kızını taciz eden adamı öldürdü, Cumhurbaşkanından af istedi!

Kahramanmaraş’ta kızını taciz eden şahsı önce tabanca ile sonra çekiçle vurarak öldüren adam Cumhurbaşkanımız beni affetsin dedi.

12 Haziran 2018 - 05:53

Kahramanmaraş'ta şehrin göbeğinde meydana gelen olayda 46 yaşındaki Kadir Işık, kızını taciz ettiğini iddia ederek, dönercide yemek yiyen 34 Yaşındaki Tamer Çetin’i önce silahla yaralayarak ardından başına çekiçle vurarak ağır yaralamış, Tamer Çetin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Olay sonrası gözaltına alınan Kadir Işık, sağlık kontrolü için getirildiği hastanede görüntü alan gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanım benim dosyamı incelesin, beni affetsin. Benim elime bu kelepçe takılıyorsa ben bu devlete hakkımı helal etmiyorum. Ben bu olayla ilgili gerekli tüm kurumlara şikayet ettim. Böyle bir olayın geleceğini yazdım” dedi.

Kahramanmaraş'ta bir dönerci dükkanında meydana gelen silahlı saldırıda bir baba kızını taciz ettiği için Tamer Çetin'i vurmuştu. Üstelik olay, dönercide yemek yiyen küçük yaşta bir kız çocuğunun önünde meydana geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tamer Çetin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 

OLAY GÜNÜ;

Kahramanmaraş'ta Salı günü öğle saatlerinde, 11:05 sularında şehrin göbeğinde patlayan silah sesleri vatandaşları ürküttü. Silah seslerinin geldiği dönerci dükkanın oraya toplanan kalabalık ne olduğunu merak ederken, birisinin ikinci katta çekiçle başka bir vatandaşın kafasına vurduğu görüldü. Olayın polis ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İsmet Paşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bir dönerci dükkanında meydana gelen olayın taciz iddiası yüzünden olduğu, Olayı bir babanın gerçekleştirdiği, kızını taciz ettiğini öne sürdüğü kişiyi silahla yaraladığı öğrenildi.

Saat 11:05'de dönercinin ikinci katında meydana gelen olayı 46 yaşındaki Kadir I.'nın 34 yaşındaki Tamer Ç.'yi, kızını telefonla veya zaman zaman takip ederek taciz ettiği gerekçesi ile yaraladığı öğrenilirken, Kadir I. şahsı 4 el ateş ederek karnından ve bacaklarından vurarak yaraladı. Olayı ruhsatlı silahı ile gerçekleştiren ve suçunu polise itiraf eden Kadir I. tutuklanırken, olay sırasında dükkanda bulunan ve yemek yiyen küçük kız çoğunu çevredeki vatandaşlar zor sakinleştirdi. Gözleri önünde gerçekleşen olay karşısında şok olan kız çocuğunun korkusu yüzünden anlaşılırken, vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. 

Olay sonrası bölgeye toplanan meraklı kalabalık ise sağlık ekiplerine zor anlat yaşattı. Yaralı şahsı dükkandan çıkararak ambulansa götürmek isteyen sağlık ekipleri, meraklı kalabalık yüzünden zorluk yaşarken, polis ekipleri vatandaşları güçlükle dağıttı. Bölgeye polis tarafından şerit çekilerek alan kapatılırken, alana girmeye çalışan, cep telefonu ile görüntü alarak haberciliğe soyunan vatandaşlar herkesin işini yapmasını güçleştirdi. Polis bölgede kontrolü sağlayarak Kadir I.'yı da kelepçeleyerek iş yerinden çıkarttı. Gözaltına alınan şahıs olayı ve neden işlediğini itiraf etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...