KMAGC’den Işıklı Tosun Baba’ya tepki!

KMAGC'den Işıklı Tosun Baba'ya tepki!

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) Yönetimi “Kahramanmaraşlı Işıklı Tosun Baba” lakabıyla bilinen ve sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yeniden aday gösterilmemesini sert bir dille eleştirip gelen tepkiler üzerine “Medya Beni kullandı” ifadeler kullanarak basın mensuplarını hedef göstermesine sert tepki gösterdi.

29 Kasım 2018 - 19:59 - Güncelleme: 29 Kasım 2018 - 20:13

Kahramanmaraş’ta “Işıklı Tosun Baba” lakaplı Mehmet Ağgürbüz’ün son günlerde sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemesine tepki amaçlı bir video paylaşıp Başkan Erkoç’un hizmet adamı olduğunu ve AK Parti Yönetimi tarafından haksızlık yapıldığını bunu yapanların başında da AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın geldiğini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

Paylaştığı videonun büyük tepki çekmesinin ardından tekrar bir video daha paylaşarak kamuoyundan özür dilemiş ve medyanın kendisini gaza getirdiğini iddia etmişti.

Bu ifadelerinin ardından Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti “Işıklı Tosun Baba” lakaplı Mehmet Ağgürbüz’ün bu mesnetsiz ifadelerini sert tepki gösterdi.

“KAHRAMANMARAŞ AKDENİZ GAZETECİLER CEMİYETİ OLARAK ŞİDDETLE KINIYORUZ”

KMAGC Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklama şu şekilde; “Işıklı Tosun Baba lakaplı Mehmet Ağgürbüz’ün sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarla Kahramanmaraş’ta AK Parti Yönetimi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un ve AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın adını kullanarak sosyal medyada suni gündem yaratmaya çalışmıştır.

Gelen tepkiler üzerine yayınladığı görüntülerin arkasında durmak yerine Kahramanmaraş’ta her türlü zor şartlar altında memleketini düşünerek görev yapan basın mensuplarına töhmet altında bırakan “Işıklı Tosun Baba” lakaplı Ağgürbüz’ü Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti olarak şiddetle kınıyoruz.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti olarak Basın mensupları arkadaşlarımıza yapılacak her türlü girişimin karşısında olacağımızı, yöneticilerin bu şahıslara bundan sonraki süreçlerde prim verilmemesini temenni ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi