KMS’den Hakem İsyanı

KMS'den Hakem İsyanı

Kahramanmaraşspor cephesi maçın orta hakemi Ali Zağlı’ya 45+1’de verdiği penaltı kararından dolayı ateş püskürdü.

29 Ağustos 2017 - 23:46 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 21:10

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Nazilli deplasmanındaki ligin ilk maçında penaltı golü ile mağlup oldu. 2. lig beyaz grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin ilk hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u, Fatih Üge’nin penaltıdan attığı tek golle mağlup etti. Sahasında ligin ilk maçında tek golle rakibini geçen Siyah İnciler, oynadığı futbol ile taraftarına umut ve moral verirken Temsilcimiz Kahramanmarşspor ise Nazilli’ye karşı karabulutları üzerinden dağıtamadı.

Karşılaşma hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle düşük tempoda başlarken İlk yarının sonunda Burhan Arman’ın vurduğu şutu rakip defans oyuncusu ceza sahası içerisinde eliyle müdahale edince hakem Ali Zağlı penaltı noktasını gösterdi. Fatih Üge penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda oyuna hakimiyetini koyan deplasman ekibi siyah beyazlıları zorladı. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-0 Nazilli Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Bu mağlubiyetle sezona kötü bir giriş yapan Kahramanmaraşspor taraftarını üzerken, beklenmedik farklı mağlubiyet kırmızı-beyazlıların lige daha tam hazır olmadığını da gösterdi. Deplasmanda oynanan ligin ilk maçında Nazilli Belediyespor karşısında pek varlık gösteremeyen Kahramanmaraşspor cephesinde, transfer sezonunun son günlerinde takıma yeni katılan oyuncuların tam anlamıyla hazır olmadığı ve uyum sürecinde alınan bu mağlubiyetle birlikte moraller iyice bozuldu. İkinci maçı önümüzdeki hafta sonu kendi evinde oynayacak olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor yine güçlü bir rakibi karışlayacak.

 

“POZİSYONUN PENALTIYLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK”

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kahamanmaraşspor teknik direktörü Cafer Aydın, “Müsabaka hakeminin nasıl bu pozisyona penaltı verdi bu Pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Oyuncumun eli kapalı zaten. Nazilli’de maç yapıyorsunuz. Muğla bölgesinden hakem atıyorlar. Başka bölgelerde hakem yok mu?” diyerek öfkesini dile getirdi.

 

“BU LİGİN HAKEMİ DEĞİL”

Kırmızı beyazlıların kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise maçın ortada gittiğini ancak hakemin kararlarının karşılaşmanın önüne geçtiğini ifade ederek “Ali Zağlı geçtiğimiz sezon Zonguldak maçında bizi katletmişti. Nazilli’de oynuyorsunuz Muğla ve İzmir bölgesinden hakem atanıyor. Ali Zağlı bu ligin hakemi değil bence bir an önce emekli olması lazım” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlayacağız
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...