KMS Ligden çekiliyor

KMS Ligden çekiliyor

Kahramanmaraş’ın profesyonel ligdeki tek takımı olan Kahramanmaraşspor 1,5 milyon TL borcunu ödemediği takdirde takımı ligden çekmeyi düşünen Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan isyan etti. Siyasilere ve iş dünyasına sitem eden Ceyhan KMS’nin yalnız bırakıldığını söyledi.

26 Ağustos 2016 - 16:23

Geçmiş başarılarında süper lig gören Kahramanmaraşspor şimdi borçlarını ödeyemediği için ligden çekilmeyle karşı karşıya kaldı. Profesyonel ligde Kahramanmaraş’ın tek takımı olanKahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan 31 Ağustos Pazartesi gününe kadar 1,5 milyon TL’lik borcun ödenmediği takdirde ligden çekilmeyi düşündüklerini söyledi.

Takımlarının transfer yasağının kalkması için acilen 1,5 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu belirten Ceyhan bu borç için kentin mülki amirleri ve ileri gelen iş adamlarıyla görüştüklerini fakat somut bir adım atılmadığını söyledi.

Şanlıurfaspor’un 15 milyon TL’lik borcunun kentin mülki amirleri ve işadamları tarafından kapatıldığını, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in ise Şanlıurfaspor’un bizzat transfer görüşmelerine katıldığına hatırlatan Ceyhan; “ben anlamıyorum, burada spora farklımı bakılıyor.

Siyasiler ve iş dünyasından biz destek göremiyoruz. Eğer bu takımın kapatılmasını istiyorlarsa kapatalım, yok eğer kendileri yönetmek istiyorsa kulübün anahtarını vermeye hazırım. Yeterki kulübün borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıralım. Bu meblağ büyük bir para değil, yıllardır kendim masrafları karşılıyorum ve bunu karşılayacak gücüm kalmadı. Buradan tüm Kahramanmaraş’a sesleniyorum.

15 işadamı, belediyeler, siyasiler bir organize olup 1 milyon 500 bin TL’yi çözemiyorlar. İnanın bu borcu ödeyemezsek takım transfer yapamayacak ve ligden zaten düşecek. Bir sezon boyunca boşuna oynamış ve yine dünya kadar masrafı boşuna yapmış olacağız. Bu kulübün kapısına kilit vuralım. Türkiye’de ‘Kahramanmaraş Spor ligden çekildi’ deyince kim ne kadar mutlu olacaksa olsun o zaman.” Dedi.

Kahramanmaraşspor’un içerisinde bulunduğu durumla ilgili Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz’ün divan başkanlığını yaptığı bir toplantıda bilgi verdiğini de hatırlatan Ceyhan; “alacaklıların listesine Sayın Öksüz’e verdim. Bize dönüş yapacaklardı ama şuana kadar bir dönüş olmadı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...