KMTSO’dan Emniyete sivil destek

KMTSO’dan Emniyete sivil destek

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve iş adamları tarafından alınan 11 araç İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere hizmete kazandırıldı.

23 Aralık 2017 - 03:52

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere emniyete kazandırılan araçlar, Valilik Bahçesi’nde düzenlenen törenle dualar eşliğinde teslim edildi.

 

MİLLETE HİZMETTE MANEVİ HAZ

Araç teslim sırasında bir konuşma yapan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, bu törenle birlikte millete hizmet etmenin manevi zevkini yaşadıklarını belirtti.  “Bugün Kahramanmaraş ilimizi kahramanlığının vatanperverliğinin güvenlik birimlerine yönelik teveccühlerinin kaynaşmasının bir ifadesi olarak bir araya geldik” diyen Vali Özkan, “İlimizde askerimiz, polisimiz, jandarmamız güvenlik korucularımızla birlikte milletimize hizmet etmenin manevi zevkini hep birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kahramanmaraş’ta hiçbir talep olmadan kendiliğinden esnafının, ticaret odasının, borsasının  ve esnafının güvenlik hizmetleri ile elbirliği ile bu hizmeti daha da iyileştirmeye nasıl katkımız olabilir diye temayül içerisinde oldular. Emniyet teşkilatımıza araç alma yönünde hiçbir talep olmadığı halde böylesine kendiliğinden talep gelmesi hem kadirşinaslık  hem cömertlik, hem de milletimizin devletimiz ve polisimizle kaynaşmasının bir ifadesidir. Kahramanmaraş’a ve esnaflarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.  Bu konu ilk gündeme geldiği zaman çok fazla ihtiyacımız yok ve varsada bakanlığımız hemen yerine getirir diye bildirdik ve bakanlığımızla yaptığımız görüşmede hayır bizim mahalli olarak polisimizle ve güvenlik birimimizle birlikte bu isteklere katkı istiyoruz diye kendiliğinden bir teveccühe ilk kez şahit oluyorum. Bu yönüyle kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah araç alımı ile birlikte bu hizmetlerimiz daha iyileşecek. Hem Kahramanmaraş halkımıza daha kaliteli yaygın bir hizmeti sunma şerefine nail olacağız. Güvenlik görevlilerimize, polisimize, jandarmamıza, askerimize bu millete yapmış olduğu hizmetlerden dolayı müteşekkiriz. Allah kendilerini muhazafa ve muzaffer etsin. Bu araçların kazasız belasız kullanılması yönünde temennilerimi ifade etmek istiyorum” dedi.


GEÇMİŞ YILLARDA DA YAPILMIŞTI

11 araçtan 2’sini KMTSO’nun kendi imkânları ile aldığı bilgisini veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, “Valiliğimiz emrinde çalışacak güvenlik güçlerimizin mutlaka teçhizata araçlara ihtiyacı olduğunu bizlerde biliyorduk ve bu yardımları geçmiş yıllarda da yapmıştık. Kahramanmaraş’ta böyle bir yardıma bizde vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. İlimize hayırlı olmasını ve güzel hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum. 2 tane ticaret sanayi odamız aldı diğerlerine de iş adamlarımız katkı sağladı” diye konuştu.


TEŞEKKÜR BORCU

Yapılan hizmeti güvenlik güçlerine teşekkür borcu olarak ifade eden Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, şu görüşlere yer verdi: “Halkın güvenliği, memleketin huzuru, refahı için gece gündüz gayret gösteren güvenlik güçlerimize bir teşekkür borcumuzun ifadesidir yapılan. Bizim güvenlik güçlerimizin yaptığının karşısında küçük bir nacizhane katkıdır. Bu araçların yapılan hizmetlere katkıda bulunmasını arzu ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.”

 

‘KAHRAMANMARAŞ BİZİ BİZDEN DAHA ÇOK SEVİYOR’

“Kısa bir süre içerisinde emniyetimize kazandırılan bu araçlar bize bir kez daha hatırlatıyor ki, biz kahraman bir şehirdeyiz” ifadesini kullanan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, şöyle devam etti: “Bakanlıktan bize her türlü araç ve gereç geliyordu bir sıkıntı yaşamıyorduk, ancak Ticaret Odası, iş adamlarımız biz bu şehirdeyiz emniyetimize neden bir katkımız olmasın diye böyle bir teveccüh gösterdi. Sağ olsunlar birkaç gün içerisinde 11 tane aracı bize hediye ettiler. Emniyet müdürlüğümüzün hizmetlerinde daha iyi kullanmak ve ilçelerimize de bunlardan göndereceğiz. Arkadaşlarımıza kazasız belasız görevler diliyoruz.  Kahramanmaraş’ımız bizi bizden çok seviyorlar. Adı üstünde kahramanlık almış bir şehirdeyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi