KOM’dan şafak operasyonu: 7 Gözaltı

KOM'dan şafak operasyonu: 7 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta KOM Ekipleri tarafından suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 şahıs gözaltına alınırken, suç unsuru tabanca, tüfek, para, fişek gibi malzemelerde ele geçirildiği öğrenildi.

13 Temmuz 2018 - 03:02

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Suç Örgütlerine yönelik sabah saatlerinde operasyon yapıldı. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş il merkezinde Organize Suç Örgütlerine yönelik ya yağma/ tefecilik suçları kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonda; 7 şahıs gözaltına alındı. Yapılan aramalarda; 1 adet Uzi Marka otomatik silah, 1 adet  tabanca, 1 tanesi M16 tipi olmak üzere 3 adet pompalı tüfek ,5 adet kurusıkı tabanca, 260 bin TL para,628 adet tabanca fişeği , rambo bıçağı, hortum ve Çok sayıda senet, çek, satış sözleşmesi, tapu, alacak defteri gibi suça konu unsurlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu