Korkunun ecele faydası yok

Korkunun ecele faydası yok

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar seçim gündemini değerlendirdiği basın toplantısında CHP’den İyi Partiye geçen 15 milletvekiline yorumu ilginç oldu. Akpınar bu transfere; “Ben bu duruma "Korkunun ecele faydası yoktur. CHP'nin sözde milletvekilleri kirli pazarlıkların öznesi haline gelmiştir. Bu yapılan kirli bir oyundur." Yorumunu yapıyorum.” Diyerek karşılık verdi.

02 Mayıs 2018 - 16:05

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında yapacakları çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendiren MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar konuşmasında CHP’den İyi Partiye transfer olan 15 Milletvekilinin durumunu da değerlendirdi. Transfere MHP Lideri Bahçeli’nin ‘CHP'den istifa edip, İYİ Partiye geçen vekiller hakkında 'demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve çürüme halidir.’ Sözüyle başlayan Akpınar şöyle konuştu; “Ben bu duruma "Korkunun ecele faydası yoktur. CHP'nin sözde milletvekilleri kirli pazarlıkların öznesi haline gelmiştir. Bu yapılan kirli bir oyundur." Yorumunu yapıyorum.” İfadelerini kullandı.

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORDUK

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı olarak dünden bugüne yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını yaptıklarına değinen Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü; “mahalle temsilcileriyle bir araya geliyor, üye kayıt büroları açıyor yeri geldiğinde şehrin ne sorunu varsa çözüm odaklı yaklaşımlarımızla her zaman vatandaşın yanında, halkın içindeydik. Sandık görevlilerimiz, bina sorumlularımız velhasıl tüm teşkilatımızla seçime hazırız. Halk MHP'ye büyük bir teveccüh gösteriyor. Cumhur İttifakı milli istiklalin namusudur. Cumhur İttifakı milli istikbalin müdafaa ruhudur. Milliyetçi Hareket Partisi bu namusu savunacak, bu ruha bağlı kalacak, üstelik ittifakın zaferi için geceyi gündüze katacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, cumhurun mükafat ve muzaffer mihveridir.”

CUMHURBAŞKANIMIZI REKOR OYLA SEÇECEĞİZ

Milletvekili genel seçimlerde milletvekili aday listelerinin cumhur ittifakı kapsamında milletin onay ve takdirine sunacaklarına değinen Akpınar Cumhurbaşkanı olarak da Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini dile getirdi. Akpınar; “Bizlerde ilçe teşkilatımız ile Cumhurbaşkanı adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dulkadiroğlu ilçemizde rekor oy oranını alması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı olarak listeler kesinleşmeden teşkilat olarak kendi bünyemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Böylelikle Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, 24 Haziran'da milletimiz bekasına, beraberliğine, bereket ve kaderine sahip çıkacaktır” dedi.

TÜRKLÜĞÜN MAKUS TALİHİNİ DÖNDÜRECEĞİMİZİN BÜTÜN CİHANA İLAMIDIR

Konuşmasının son bölümünde TBMM’nin kuruluşunun 89. Yıl dönümü ve ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlayan Akpınar sözlerini şöyle tamamladı; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi meclisimiz, milli iradenin tecelli ettiği şeref ve onur mekanıdır. 23 Nisan 1920'de meclisimizin açılmasıyla çıkan sonuç; Anadolu coğrafyasında sonsuza kadar yaşayacağımızın, vatanımızı sonuna kadar koruyacağımızın, akil, sabır ve strateji, hesap, irade iman ve süngü ile birleşen bir mücadelenin yani Türklüğün makus talihini döndüreceğimizin bütün cihana kahramanca ilanı ve ilamıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Meclisimizin 98'nci açılış yıl dönümünü saygıyla kutluyor, aziz milletimize esenlikler ve selamet dolu yıllar diliyorum. 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve milletvekilliği seçimlerinin başta ülkemize daha sonra ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...