KSÜ’de Arazi Toplulaştırma paket programları uygulama semineri...
Reklam

KSÜ’de Arazi Toplulaştırma paket programları uygulama semineri düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Biyosistem Öğrenci Topluluğu tarafından “Arazi Toplulaştırma Paket Programları Uygulama Semineri” düzenlendi.

27 Nisan 2017 - 13:02

19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Ziraat Fakültesi Bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilen seminer kapsamında örnek proje uygulamaları yapıldı. Seminerde Nettop ve Litop paket programları, uygulamalı olarak öğrencilere aktarıldı.

KSÜ Biyoistem Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı ve Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Değirmenci koordinatörlüğünde gerçekleştirilen bu etkinliğe, Atalay Harita Mühendisliği İnşaat Emlak Turizm Maden Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Cura ve proje mühendisleri Rengin Tonçer ile Ünal Mengüşlü katıldı.

“Üniversitemizin kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe, Biyosistem Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri ve lisans öğrencileri büyük bir istekle katıldı ve proje uygulama semineri başarı ile tamamlandı.” diyen Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Değirmenci, “Etkinliğimize katkılarından dolayı başta KSÜ Rektörlüğüne, Ziraat Fakültesi Dekanlığına, Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlığına ve Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube başkanlığına teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”