KSÜ’de Futbol Şöleni

KSÜ’de Futbol Şöleni

KSÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen Üniversiteler Futbol Süper Ligine Yükselme Müsabakaları Tamamlandı.

26 Mart 2019 - 05:30

18-22 Mart 2018 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Futbol 1. Ligi Grup Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda Siirt Üniversitesi grubu birincisi olarak Süper Lige yükseldi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Rize Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi takımlarının ter döktüğü 5 gün süren grup müsabakaları sonucunda Siirt Üniversitesi 1’inci olurken, Gaziantep Üniversitesi 2’nci ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi grubu 3’üncü tamamladı.

Derceye giren takımlar kupalarını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve protokol üyelerinin elinden aldı. Müsabakalara katılan bütün takımları tebrik eden Rektör Can, üniversite olarak Üniversiteler Futbol 1. Ligi Grup Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turnuvanın üniversitemizde yapılmasında büyük emek sarf eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ünal Türkçapar başta olmak üzere katkı sunan federasyon yetkilileri, takım yönetici ve sporcuları ile bütün sporseverlere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...