KSÜ’de Gelecek İçin Gençlik Vizyonu Projesi Açılış ve...
Reklam

KSÜ’de Gelecek İçin Gençlik Vizyonu Projesi Açılış ve Tanıtım Toplantısı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü PRODES Programı kapsamında desteklenen, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ile Bilgi İletişim Sanat Eğitim ve Kültür Gençlik Kulübü Derneği (BİLSEK) iştirakiyle gençlerin bireysel, sosyal ve mesleki gelişimlerini amaçlayan “Gelecek için Gençlik Vizyonu” projesi açılış ve tanıtım toplantısı Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

02 Kasım 2019 - 00:57

Toplantının açılış konuşmasını KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan yaptı. Gençlere seslenen Dekan Taşlıyan, “Gelecek için hayaliniz, vizyonunuz olsun. Bizler daha iyi bir gelecek için sizlere destek vermeye hazırız.” diye konuştu.

BİLSEK Başkan Yardımcısı Abdulgaffar Polat ise BİLSEK faaliyetleri ve bu güne kadar yürütülen projelere ilişkin katılımcıları bilgilendirdi. KSÜ ile bugüne kadar 6 projeyi birlikte yürüttüklerini belirten Polat, destekleri için KSÜ yönetimine ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini ifade etti.

Özel sektör temsilcileri adına ise Tuncay Kazancı söz alarak kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından BİLSEK Onursal Başkanı Mehmet Köşk, “Gelecek için Gençlik Vizyonu” projesinin detaylarını paylaştı. BİLSEK olarak amaçlarının gençleri geleceğe ve hayata hazırlamak olduğunu ifade eden Köşk, proje kapsamında 60 gence eğitimler vererek kişisel stratejik planlarını hazırlatmayı hedeflediklerini söyledi.

Atatürk’ün ‘Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.’ Sözünü hatırlatan Mehmet Köşk, “Kötülük, düşmanlar ve dış güçler üzerlerine düşeni yapmaya devam ediyor. Bize düşen bir köşede durup söylenmek değil, çok çalışmak ve üretmektir.” şeklinde konuştu.

Program katılımcıların projeye ilişkin sorularının cevaplandırılmasının ardından son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x