KSÜ’lü Kızlar, kardeşlerini ziyaret etti

KSÜ’lü Kızlar, kardeşlerini ziyaret etti

KSÜ de okuyan, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Nuri Pakdil Kız Öğrenci Yurdunda kalan, Üniversite öğrencileri harçlıklarından arttırarak ayakkabı, kırtasiye malzemeleri, alıp Dulkadiroğlu İlçesi kartal Ortaokulunda okuyan öğrencilere hediye ettiler.

27 Mart 2017 - 17:17

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünün, Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesinin (KADEP) Mart ayı değeri olan “Vefa” çerçevesinde ortak hareket eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve KSÜ Üniversitesi bu birlikteliğin bir göstergesi olarak hazırladıkları hediye paketleriyle birlikte Dulkadiroğlu İlçesi Kartal Ortaokulu öğrencilerini mutluluğa boğdular.

Kartal Ortaokuluna gelen Nuri Pakdil Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri birlikte getirdikleri ayakkabı ve çeşit çeşit kırtasiye malzemelerini öğrencilere tek tek teslim ettiler. Sınıflarda kaynaşma ve mutluluk maksimum düzeye çıkmıştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, yaptığı konuşmada KSÜ’lü öğrencilerin bu fedakarlıklarından övgü ile bahsederek, bu yapılan güzellikleriniz mutlaka bir gün karşınıza aynı güzellikte çıkar, yollarınız kesişir ve güzellikle anarsınız. Hepinize bu anlamlı davranış ve katkınız için teşekkür ediyorum” dedi

Hediye dağıtımının sonunda okul öğrencileriyle, üniversiteli öğrenciler arasında farklı oyun ve etkinlikler geliştirilerek birlik ve beraberlik ortamı sağlandı..

Kartal Ortaokulu Ziyaretine Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ertan Göl, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Sıddık Şirikçi, Nuri Pakdil Yurt Müdiresi Makbule Ölmez ,Millî Eğitim AR GE Değerler Eğitimi Koordinatörü Ahmet Bağcı, örgü ve dokuma kurs öğreticisi Sultan Akbulut, 20 kadar Üniversite öğrencisi katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...