KSÜ Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş...
Reklam

KSÜ Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş atandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can tarafından Rektör Yardımcılığına atandı.

19 Ocak 2019 - 00:58

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’a yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Can, idari görevleri bayrak yarışına benzeterek   “Hepimizin ortak gayesi ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmek. Akademik görevlerimizin yanı sıra verilen idari görevleri bu makamlarda bulunduğumuz süre içerisinde hakkıyla ifa etmenin gayreti içerisindeyiz. Üniversitemizin, şehrimizin ve ülkemizin ihtiyaçlarının farkında olarak bilim ve teknolojide ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, “Devletimizin dijital dönüşüm hedefleri çerçevesinde ülkemizi ve üniversitemizi eğitim, bilim ve teknolojide daha ileri yerlere taşımak için gereken tüm çabayı göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x