KSÜ ve DOĞAKA arasında proje sözleşmesi imzalandı
Reklam

KSÜ ve DOĞAKA arasında proje sözleşmesi imzalandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile DOĞAKA 2019 yılı “Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos” dönemi kapsamında desteklenen “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sürecinin Kazandırılması” projesi projesinin sözleşme imzalama töreni gerçekleştirildi.

18 Ekim 2019 - 00:28

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi tarafından başvurusu yapılan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2019 yılı “Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos” dönemi kapsamında desteklenen “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sürecinin Kazandırılması” projesi ile KSÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından hazırlanan ve DOĞAKA 2019 Yılı “İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Programı” kapsamında desteklenen “Kahramanmaraş Simülasyon Eğitim Merkezi” projesinin sözleşme imzalama töreni gerçekleştirildi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın katılımlarıyla KSÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erdal Küçükönder, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cumali Öztürk, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Tarık Yörükoğlu ve Öğr. Gör. Tuğberk Ançel ile Teknik Bilimler MYO öğretim elemanları Öğr. Gör. Hakan Özger, Öğr. Gör. Mustafa Söyler, Öğr. Gör. Ahmet Baltacı, Öğr. Gör. Şule Eğri ve Öğr. Gör. Uğur Avcı da hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, DOĞAKA tarafından yapılan proje ilan çağrılarının ve benzer şekilde ulusal ve uluslararası proje ilan çağrılarının üniversitemiz ilgili birimlerince yakından takip edildiğini ve proje hazırlamada son dönemlerde önemsenir bir atağa geçildiğini ifade etti. Bu tarz başarılı projelerin hem kentimizin hem de üniversitemizin gelişimi açısından son derece yararlar sağlayacağını vurgulayan Rektör Can, desteklerinden dolayı DOĞAKA Genel Sekreteri Sayın Onur Yıldız’a ve projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretim elemanlarına tebrik ve teşekkürlerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x