Küçük hırsızlara motosiklet operasyonu

Küçük hırsızlara motosiklet operasyonu

Kahramanmaraş’ta yaşları 15 ila 19 arasında değişen 6 motosiklet hırsızı düzenlenen operasyonla çaldıkları motosikletlerle birlikte yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmasıyla ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edildi.

26 Ocak 2017 - 14:40

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü geçmiş tarihlerde mağdurların evlerinin ve işyerlerinin önünden çalınan motosikletleri ele geçirerek sahiplerine teslim etti. Kahramanmaraş ve çevre illerde yapılan motosiklet hırsızlarına yönelik çalışmalarını hızlandıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geçen haftalarda çalınan 5 motosikleti yakalayarak hırsızları adalete, motosikletleri ise sahiplerine teslim etmişti.

Önceki gün yapılan operasyonda ise Asayiş ekipleri yine motosikletleri çalınan vatandaşların yüzünü güldürdü. Yaptığı titiz çalışma sonucu çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler içerisinde 4 yıl önce Gaziantep’ten çalışan motosikletin de olduğu 5 motosikleti ele geçirerek emniyete getirdi.

Motosikletleri çalmak için geceyi bekleyen motosiklet hırsızlığı şebekesi çaldıkları motosikletleri 100 ila 150 TL arasında aracılara sattıkları, aracılar ise motosikletlerin görüntüsünü değiştirerek hırsızlara verdiği meblağın 3-4 katına başkalarına sattığı belirlendi.

Çocuk hırsızları kullanarak rant sağlayan aracılarla ilgili işlem yapılırken motosikletleri çalan H.B. (15), A.H. (16), O.T. (19) ,B.B. (16) ve Y.K. (15), H.B. (15) yakalanarak ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Çalınan 46 AZ 089, 46 AB 897, 46 FU 154, 46 AD 376 ve 27 ARV 49 plakalı motosikletler ise Asayiş Şube Müdürlüğünde sahiplerine teslim edildi.

Aylar sonra motosikletlerine kavuşan motosiklet sahipleri önce, sahipleri tarafından tanınmaması için farklı görüntülere büründürülen motosikletlerini tanımakta güçlük çekti. Sonra ise motosikletlerini alarak Asayiş Şube ekiplerine teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...