Maçı Türkmenler yararına oynadılar

Maçı Türkmenler yararına oynadılar

Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda 7. hafta mücadelesinde Maraşgücüspor, Batıpark stadında Türkoğlu Belediyespor'a 2-0 mağlup olduğu maç Türkmenler yararına oynandı.

18 Ocak 2017 - 09:30

Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda 7. hafta mücadelesinde play-off için çıkılan maçtan Türkoğlu galip çıktı.  Kahramanmaraş Büyükler Ligi 1.Amatör küme 7.haftada A ve B grubunda maçları çok büyük önem arz etti. Batıpark stadında Maraşgücüspor, saat 13:00 de Türkoğlu Belediyespor'u konuk etti. 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden, Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş'un desteğiyle yeniden Bölgesel Amatör Lige dönmek isteyen Türkoğlu Belediyespor Belediye Başkanı Osman Okumuş'un desteği ile bu yıl önemli yatırım yapmıştı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Lider Elbistan Belediyespor’u devirerek 3 puanı alan Türkoğlu Belediyespor bu hafta ise Play-off için mücadele eden Maraşgücü ekibini mağlup etmesini bildi. Ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda 16 puanla 3.sırada yerini korudu. Play-off için sahaya çıkan Maraşgücüspor ise Ligin 7. haftasında Batıpark Futbol sahasında Türkoğlu Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Türkoğlu Belediye Spor 20. ve 60. Dakikada İlker Akkaya’nın golleri ile öne geçti. Hafta sonu Batıpark Futbol sahasına gelerek Maraşgücü maçında da yerini alan Okumuş, maç öncesi sahaya inerek her iki takım oyuncularıyla tek tek tokalaşarak başarılar diledi. Ligde 7 haftada 16 puan toplayan 2012-2013 sezonundaki gibi Türkoğlu Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak isteyen Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş takımını yalnız bırakmayarak tam destek veriyor. Maraşgücüspor Kulübü yöneticisi Mustafa Dağlı maç öncesinde Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş üzerinde “15 Temmuz’u unutmayacağız” yazan Maraşgücüspor'un formasını takdim etti.

“LİGDE GÜZEL BİR SPORTİF ETKİNLİK GÖRÜYORUZ”      

Maçı 90. Dakika boyunca tribünden izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti; “Amatör Lig maçında kritik dönemeçlerinden bir tanesi aştık. Maraş Gücü Spor’u 2-0 yendik ve 3 puan aldık. Ligde güzel bir sportif etkinlik görüyoruz. Gerçekten futbolcularımız bugüne kadar çıkardıkları, oyunla Türkoğlu’nda BAL’a doğru iyi bir yol mesafe kat ettiler. Bugünkü maçın bizim için ayrı bir önemi vardı. Türkoğlu Belediye Spor ile Maraş Gücü Spor’u Türkmenler yararına oynadık. Takımızdaki sporcularımızın Türkoğlu’muzdaki yaklaşık 3 haftadan beri Türkmenlere yaptığı yardıma futbolcularımızdan da destek geldi. Bu duyarlılıklarından dolayı başta Hasan Hocama ve çok değerli futbolcularıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel maçları, önümüzdeki maçlarda da devam ettirecekler. Türkoğlu Belediye Sporu hak ettiği BAL’da oynamaya devam edeceğiz. Ve başta Hasan Hocama ve teknik heyete ve futbolcularımıza oyunlarından ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim” diyerek konuştu. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü