Maharetli eller Mado’ya ödül getirdi
Reklam

Maharetli eller Mado’ya ödül getirdi

Dünya’nın en lezzetli dondurma ve tatlı çeşitlerini, modern tesislerde geleneksel yöntemlerle işleyen kadınlar Mado’ya ödül getirdi. Dünya ülkelerine ürünlerle birlikte Türk kültürünü de götürerek gönüllü turizm elçiliği yapan Mado, bünyesinde en çok kadın istihdam eden şirket ödülüne layık görüldü.

21 Ekim 2019 - 23:45

Hijyen ve gıda güvenliğini ön planda tutarak beyaz tabak ödülünün sahibi olan Kahramanmaraş’ın Dünyaca ünlü Dondurma Markası Mado, en çok kadın istihdam eden kurum oldu. Dünyanın en lezzetli ürünler listesine girdiği tatlı çeşitleriyle de dikkatleri üzerine çeken Mado, üretim tesislerindeki kadın kahramanları da özenle seçiyor.


Her yıl İşkur Müdürlüğü tarafından organize edilen bu yıl 6’ıncısı Sütçü İmam Üniversitesinde gerçekleştirilen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi kapsamında ‘Bu Fuarda İş Var’ temalı İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ziyarete açıldı. Fuarda stant açan Mado, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmek için, öğrencilerden iş başvuru formlarını kabul etti.


Açılış töreninde istihdam alanında başarı gösteren firmalara ödül de verildi. Mado, bünyesinde en çok kadın istihdam eden kurum ödülünü aldı. Ödülle ilgili bir açıklama yapan Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, “Mado, ürünleriyle dünya damak tadına hitap ediyor. Onun için burada çalışan her arkadaşımızın ayrı bir sorumluluğu var. Her ülkenin damak tadı ayrı ve bunu göz önünde bulundurarak ürün konsepti oluşturuyoruz. Çalışmazsanız, özen göstermezseniz başarılı olamazsınız.


Çalışanlarımız maharetli elleriyle hünerlerini sergilediği üretim bölümümüzde geleneksel yöntemlerle ürün çıkartıyor. Osmanlı döneminden beri bayanlarımızın yaptığı tatlı çeşitleri sofraların da ayrılmaz parçası oluyor. Biz bu yönden kadın çalışan sayımıza daha özen gösteriyoruz, firmamıza yapılan binlerce başvuru arasından yeteneklilerini seçiyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”