Mahçiçek: “Bilginiz ve özgüveninizle başarılı olacağınıza...
Reklam

Mahçiçek: “Bilginiz ve özgüveninizle başarılı olacağınıza inanıyorum”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 15 Haziran’da yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mahçiçek mesajında, öğrencilere başarılar diledi ve şu ifadelere yer verdi.

15 Haziran 2019 - 03:40

“Yarınları aydın nesillerimiz kurtaracaktır. Gençlerimiz uzun zamandır emek harcayıp, çalıştıkları önemli bir sınava girecekler. Diliyorum ki, eğitim hayatlarında çizdikleri yolda başarı ile ilerleyerek, hedeflerine ulaşırlar. Bu ülkenin her zaman güçlü kalmasını istiyorsak, eğitime önem ve destek vermeliyiz. Hedeflerimizi belirleyip, planlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Ve en önemlisi, önümüze ne engel çıkarsa çıksın vazgeçmeyeceğiz. Bir kez kaybettiysek, kazanana kadar deneyeceğiz. Eğitim bir ülkenin güçlü olabilmesi ve ayakta kalabilmesi için en önemli faktörlerinden. Bunun bilinci ile hareket edip, sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.

Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde her yıl ortaokul ve lise olmak üzere öğrencilerimize ücretsiz olarak eğitim veriyoruz. Bu yıl merkezlerimizde tecrübeli 30 öğretmen ve 3 bin öğrencimizi geleceğe hazırlamak ve hayata atmak istedikleri adımda bir basamak görevi görerek, onlara en iyi imkânları sunmaya çalışıyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda aktiviteler gerçekleştirerek, sınavlardan sonra rehberlik ve danışmanlık hizmeti vererek, onların nitelikli bireyler haline gelmesini sağlıyoruz. Biz istiyoruz ki, geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimiz kendilerini en iyi şekilde yetiştirsin ve bu ülkeye faydalı bireyler haline gelsin. Öğrencilerimiz verdiğimiz eğitimlerin karşılığında bize en güzel hediyeyi verdiler.

Geçen yıl Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde eğitim gören gençlerimizden lise grubu 1800 öğrenciden % 70’i başarı oranı sağlarken, ortaokul gruplarımızda da 591 öğrenciden % 81’i başarı oranı sağladı. Bu bizler için bir gurur tablosudur. Biz de daha önce söz verdiğimiz gibi bu öğrencilerimizin üniversite sınavlarına giriş harç paralarını verdik. Sosyal belediyecilikte öncü hareket ediyoruz. Eğitim ve kültür bağlamında örnek işlere imza atmaya gayret ediyoruz.

Yaptığımız hizmetlerin doğru olduğunun, hizmetin uygulamasının da etkili olduğunun göstergesidir. Her zaman belirttiğim gibi biz insan odaklı hizmet anlayışıyla tabi ki önce eğitim diyoruz. Geleceğimizi, nesillerimizi ancak eğitimin kurtaracağına inanıyoruz.

 Sevgili öğrencilerimiz, bilginiz ve özgüveninizle başarılı olacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...