Mahir Ünal, Erdoğan’ın A takımında

Mahir Ünal, Erdoğan’ın A takımında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olduğu AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK) seçildi.

21 Mayıs 2017 - 16:31

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi Ankara Arena’da binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. ‘Yeni Atılım Dönemi’ sloganı ile yapılan kongrede, AK Parti’nin kurucusu ve lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek aday olarak katıldı. 998 günlük ayrılıktan sonra kurucusu olduğu partiye geri dönen Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin en üst karar organı olan Merkez Karar Yürütme Kurulu da yenilendi.

AK Parti’nin en üst karar merci olan Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda Kahramanmaraş, Mahir Ünal ile temsil edildi.  64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanlığı yapan Mahir Ünal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlında Kahramanmaraş’ı temsilen 50 kişilik MKYK’da yer aldı.

 

MAHİR ÜNAL KİMDİR?

1966, Kahramanmaraş, Elbistan doğumlu. 1984 Bahçelievler Kocasinan Lisesi, 1991 Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı. Kent çalışmaları, yerel yönetimler ve siyasal iletişim konularında danışmanlık hizmetleri vermenin yanı sıra özel bir üniversitede Davranış Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 2003 yılında gerçekleştirilen Siyaset Akademisi’nde etkili iletişim dersleri ve bir vakıf üniversitesinde MBA’da Örgütsel Davranışdersleri verdi. 2005 yılında İTO’da müşavir olarak görev yaptı. 2007-2009 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

Ak Parti 2004 Yerel Seçim, 2007 Genel Seçim ve 2009 Yerel Seçim kampanyalarında görev aldı ve birçok yurtdışı seçim kampanyasında danışmanlık hizmeti verdi. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı’nda doktora çalışması devam etti. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...