Mahir Ünal Uyum Komisyonunda!

Mahir Ünal Uyum Komisyonunda!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecinde uyum sürecinin hızlı ilerlemesi için kurulan üst komisyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine AK Parti Genel Merkez'de toplandı.

21 Mart 2018 - 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal ile birlikte, Mustafa Şentop, Hayati Yazıcı, Ahmet Sorgun, Cevdet Yılmaz, Burhan Kuzu,Erol kaya, Fatih Şahin, Ömer Çelik, Bekir Bozdağ, Abdülhamit Gül, Mustafa Elitaş, Ahmet İyimaya, Hamza Dağ isimlerinden oluşan 14 kişilik üst komisyondan son durum hakkında bilgi alacağı ve çalışmalar hakkında görüşlerini bildireceği öğrenildi.

16 Nisan anayasa referandumu ile kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın oluruyla gerekli değişiklikleri hazırlamak üzere partide bir üst komisyon ve 5 de ayrı komisyon oluşturulmuştu. Seçim ittifakı çalışmalarının tamamlanıp Meclis'ten geçmesinin ardından ikinci ayak olarak uyum çalışmalarına hız verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x