125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencilerden Büyük Başarı


İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Atletizm Şampiyonasından 5 madalya ile dönen 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi yönetici, öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı.

Kahramanmaraş -  Onikişubat 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, 15-17 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Atletizm Şampiyonasından 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile döndü.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, “ Başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve sporcularımızı tebrik ediyorum, bu gibi öğrencilerimize her alanda eğitim vermek ve topluma kazandırmak onur verici bir davranıştır. Başarılarınızın devamını diliyorum, umarım diğer branşlarda da başarılı olursunuz. ” dedi.

125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Coşkun, “Okul yönetimi olarak kısa süre içinde okul spor kulübünü aktif hale getirerek çeşitli spor dallarında çalışmalara başladık, çalışmalarımız karşılıksız kalmadı, dört sporcu ile katıldık Türkiye 1. Bölge Atletizm Şampiyonasından toplamda 5 madalya ile döndük,  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan diğer branşlarda da başarılı olacağımıza inanıyorum.” diyerek öğretmen ve sporculara teşekkür etti.

Ziyarete, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Balkis, 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Coşkun,  Müdür Yarımcısı Namil Parlak, Beden Eğitimi Öğretmenleri Adalet Duman, Hünkar Yılmaz ve sporcular Zişan Kıraç, Huri Kıraç, Samet Bağcı, ve Hüseyin Hazar Sular katıldı.