Maraş’a üç yeni köprülü kavşak!

Maraş’a üç yeni köprülü kavşak!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş’a üç tane yeni köprülü kavşağın ihalesinin yapıldığını duyurdu.

20 Ekim 2017 - 16:02

Dilipak, paylaşımında; Köy Garajı Köprülü Kavşağı, Arsan Köprülü Kavşağı ve Sanayi Köprülü kavşaklarının ihalesi Kara Yolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını belirtti.

Vatandaşlardan ve araç sürücülerinden gelen talepler doğrultusunda; çevre yolu özelliği taşıyan Gaziantep Yolu ile Kayseri yolunda trafik sıkışıklığı nedeni ile battı çıktı şeklinde yeni kavşaklar yapılmasının gerekli olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, paylaşımında; şu ifadelere yer verdi: “Özellikle ziyaretlerimizde bölge vatandaşlarının ve sürücülerin bu yönde taleplerini sık sık duymaya başladık. Kahramanmaraşlı vatandaşımızın yoğun talebi karşısında tabi ki duramazdık. Bizde milletvekillerimizle birlikte Ankara'da yaptığımız girişimler sonucu Ulaştırma bakanlığımıza bu kavşakların öncelikli olarak plana alınması gerektiğini ilettik. Kavşakların yapılmasını 2017 programına aldırdık. Bu bölgede yapılacak olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı, Arsan Köprülü Kavşağı ve Sanayi Köprülü kavşaklarının ihalesi Kara Yolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. İnşaat çalışmalarını da yakinen takip edeceğimiz bu kavşakların şehrimize, hemşerilerimize bu yolu kullanacak olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu