Maraş’ta 3 bin 150 paket kaçak sigara yakalandı

Maraş’ta 3 bin 150 paket kaçak sigara yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il girişinde yapılan 2 farklı operasyonda 3 bin 150 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı. 2 şüpheli yakalandı.

24 Kasım 2017 - 03:07

Emniyetin kaçak sigaraya yönelik ilk operasyonu 21 Kasım Salı günü gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre; il girişinde şüpheli bir kamyoneti takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli aracı Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile KSÜ Karacasu Kampüsü arasında durdurdu.

 Araçta yapılan aramada 2 bin 050 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Şüpheli bir şahıs yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği ikinci bir kaçakçılık operasyonu da aynı yolda dün gerçekleşti. İl merkezine doğru yol alan bir otomobili takibe alan ekipler, otomobilin uyarılara aldırmayarak Necip Fazıl Şehir Hastanesi yan yola sapmasıyla kovalamaca yaşandı. Bir süre sonra durdurulan araçta yapılan aramada; bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan şüpheli bir gözaltına alınarak sorgusu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x