Maraş’ta cemaatlere getir götür işi yapıyormuş

Maraş'ta cemaatlere getir götür işi yapıyormuş

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında askeri öğrencilerin sorumlusu olduğu iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan mühendis Ahmet Talip Türkmen’in Kahramanmaraş'ta cemaate ait yurtlarda getir götür işlerinde çalıştığını öne sürdü.

01 Şubat 2018 - 04:07

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında askeri öğrencilerin sorumlusu olduğu iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan mühendis Ahmet Talip Türkmen yargılanmaya başlandı.

Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Talip Türkmen ile avukatı katıldı.

Hakkındaki suçlamaları ve aleyhine ifade veren tanıkların iddialarını kabul etmeyen Türkmen, Kahramanmaraş'ta cemaate ait yurtlarda getir götür işlerinde çalıştığını öne sürdü.

Maaşı nedeniyle örgütle bağlantısı tespit edilerek kapatılan Bank Asya'da hesap açtırdığını ifade eden Türkmen, "Ben talimat üzerine para yatırmadım. 2015 yılında yeni bir araba almak için eski arabamı sattım. Bunun parasını da Bank Asya'daki hesabıma yatırdım. Düğünde takılan altın ve paraları ekleyerek yeni bir araba aldım." dedi.

Türkmen, ByLock tespit edilen hattın kendisine ait olduğunu, programı ise kullanmadığını iddia etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...