Maraş’ta FETÖ’den 2 tutuklama 13 gözaltı
Reklam

Maraş’ta FETÖ’den 2 tutuklama 13 gözaltı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)operasyonlarında 13 kişi gözaltına alındı. Hakkında işlem yapılan 2 kişi de tutuklandı.

22 Haziran 2017 - 03:20

Edinilen bilgilere göre; Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri dün Bank Asya eski çalışanlarına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. İl merkezli gerçekleştirilen operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gün içinde Kahramanmaraş Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı oldukları ve  Örgütün haberleşme programı BYLOCK kullandıkları tespit edilen, Milli Eğitim bünyesinde görev yapmakta iken ihraç olan toplam 13 öğretmene yönelik yapılan operasyon da 9 kişi yakalandı. Geriye kalan 4 kişinin yakalanmasına yönelik operasyonların devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 Haziran Salı günü,il merkezinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mahrem hususi birimciler ile ilgili yapılan operasyonlarda ise gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, 2 şüpheli 19 Haziran Pazartesi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...