Maraşgücü evde, Gençlik deplasmanda!

Maraşgücü evde, Gençlik deplasmanda!

Türkiye Kadınlar Ligi 2016-17 sezonuna Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşgücü ve Anadolu Gençlikspor hafta sonu zorlu mücadelelere çıkacaklar.

26 Şubat 2017 - 03:21

2. Ligde Kahramanmaraş Temsilcileri Maraşgücüspor kulübü, 3. Ligde Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor Kadınlar liginde Kahramanmaraş’ı temsil ediyor. Kahramanmaraş adına iki takımında kıyasıya puan savaşına girdiği müsabakalarda takımlarımız ligin üst sıralarına tırmanış için mücadele ediyor. Ligin İlk yarısında istediği sonuçları elde edemeyerek orta sıralarda yer alan 2. Lig temsilcimiz Maraşgücüspor kulübü çalışmalarını Batıpark futbol sahasında sürdürürken, Maraşgücü gibi ligin İlk yarısında istediği sonuçları elde edemeyerek orta sıralarda yer alan 3. Ligde Kahramanmaraş’ı temsil eden Anadolu Gençlikspor ise çalışmalarını Vali Saim Çotur futbol sahasında yapıyor. 

MARAŞGÜCÜNÜN SON MAÇI GAZİKENTLE!

Bayanlar 2.lig 2. Grupta Mücadele eden Kahramanmaraş'ı temsil eden Maraşgücüspor, Ligin son haftasında 26 Şubat Pazar Günü Saat 10:30'da Batıpark Sahası'nda Gazikentspor ile karşılaşacak. Geçen sezon Play-off’tan şampiyon olarak 2. Lige adını yazdırarak 2016-2017 futbol sezonunda Kadınlar 2.lig 2 grupta Kahramanmaraş'ı temsil eden Maraşgücüspor, Ligde Oynadığı 11 Maçta 4 Galibiyet 7 Mağlubiyet aldı 12 puanla 4.sırada yer alıyor. Gazikentspor Ligde Oynadığı 11 Maçta 2 Galibiyet 2 Beraberlik 7 Mağlubiyet aldı 8 puanla 6.sırada yer alıyor. Geçen sezon ki gibi şampiyonluk peşinde koşan ama bir türlü istediğini elde edemeyen Kahramanmaraş Temsilcisi Maraşgücü ekibi orta sıralardan üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Bu doğrultuda Maraşgücüspor Kızlarda Son Hafta Rakip Gazikentspor olarak belirlenirken Bayanlar 2.lig 2. Grupta Mücadele Eden Maraşgücüspor Ligin 14.Haftası'nda 26 Şubat Pazar günü saat 10:30'da Batıpark Stadyumu'nda Gazikentspor'u Konuk edecek.

LİGE TUTUNMAYI BAŞARDILAR

Kahramanmaraş’ı Bayanlar Futbol 2. Lig’de temsil eden Maraşgücü, bu sezon ligde kalmayı garantiledi. Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar Futbol 2. Ligi temsilcimiz Maraşgücü, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak çıktığı 2. Lige tutundu ve ligde kalmayı garantiledi. Transfer yapmayan ve kendi altyapısında yetiştirdiği kızlarla liglere katılan Maraşgücü bayan futbol takımı bu sezon yer aldığı 2. ligde inişli çıkışlı bir grafik izlemesine rağmen kendi çaba ve emekleri ile ligde kalmayı garantiledi.

 GENÇLİK GÜNEŞ GİBİ PARLAYACAK

3. Ligde Kahramanmaraş’ı temsil eden Anadolu Gençlikspor Ligin 14.Haftası'nda Güneşspor'a Konuk Olacak. Bayanlar 3.lig 3. Grupta Mücadele Eden Anadolu Gençlikspor Ligin 14.Haftası'nda 25 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'de Kayseri Argıncık 1 Nolu Sahada Güneşspor'a Konuk Olacak. Geçen sezon Play-off’ları kendi eli ile ters iten Kahramanmaraş’ın Bayanlardaki temsilcilerinden Anadolu Gençlikspor bu sezon hedefini 2. Lige dikti. Anadolu Gençlikspor Ligde Oynadığı 12 Maçta 9 Galibiyet 2 Beraberlik 1 Mağlubiyet aldı 29 puanla 3.sırada yer alıyor. Güneşspor Ligde Oynadığı 12 Maçta 1 Galibiyet 1 Beraberlik 10 Mağlubiyet aldı 1 puanla 12.sırada yer alıyor. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye doğru adım atan ve şampiyonluk şansını artıran Anadolu Gençlikspor, ligde 29 puanla 3.sırada bulunuyor. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel, Koltuğu Minik Başkan Tuğsem’e Devretti
Başkan Görgel, Koltuğu Minik Başkan Tuğsem’e Devretti
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...