Maraşgücü Konak Belediyespor İle Eşleşti

Maraşgücü Konak Belediyespor İle Eşleşti

Türkiye Şampiyonasına Yıldızlar kategorisinde Kahramanmaraş'ta bayan futbolunda adından sıkça söz ettiren Maraşgücü Spor Kulübü İzmir ekibi Konak Belediyespor ile eşleşti.

21 Temmuz 2017 - 16:19

12-17 temmuz tarihleri arasında oynanan Yıldız Kızlar Şampiyonasında Maraşgücüspor Sivas grubunda, Anadolu Yıldızlarıspor'u 6-0,  Hatay Dumlupınarspor'u 22-0 ve Sivas Gazi Lisesispor'u 4-0 yendi. Adana İdman Yurdu ile 4-4 berabere kalarak 10 puanla grup şampiyonu oldu ve  2. Eleme Turuna çıktı. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Maraşgücüspor, 36 gol attı, 4 gol yenerek adını 2. Tura yazdıran Maraşgücü İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor ile eşleşti. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşgücü Futbol takımı Kendisine destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti. Sivas’ta çıktığı müsabakalara elinde ‘Kulübümüze yapmış olduğu tüm desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkür ederiz. Maraşgücüspor Kulübü’ dövizi ile çıkarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etmişlerdi. Zorlu maçlarını kazanan Maraşgücü ekibi İzmir ekibi Konak Belediyespor ile eşleşerek 2. Tur maçlarını icra edecek. Müsabakaların hangi il ve sahalarda oynanacağı 21 Temmuz tarihinde www.tff.org'da duyurulacak.

 YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2. ELEME TURU BAŞLIYOR

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 110 kulübün katılımı ile 12-17 Temmuz tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlardan bir üst tura direkt olarak yükselen takımlar şöyle olurken Kahramanmaraş Temsilcisi Konak Belediyespor ile eşleşti. İşte 2. Tura yükselen takımlar;

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik

Ankara Metropol Spor

Beşiktaş A.Ş.

Dudullu Spor

Erzincan Gençler Gücü Spor

Fatih Vatan Spor

Fomget Gençlik Spor

G. H. Yılmaz GSS Lisesi Gençlik

Giresun Sanayi Spor

Güneykent Spor

Hakkari Gücü Spor

Horozkent Spor

Karadeniz Ereğli Belediye Spor

Karadeniz Ereğli Genç Yıldız Spor

Kayseri Gençler Birliği

Konak Belediye Spor

Konya İdmanyurdu Spor

Pendik Çamlık Spor

Rusumat - 4 Gençlik Spor

Soma Zafer Spor Gençlik

Şanlıurfa Gençlik Spor

Tavla Gençlik Spor

Aynı grupta yer alan 7 Eylül Gençlik Spor ve Fethiyespor ile yine aynı grupta yer alan Adana İdman Yurdu Spor ve Maraş Gücü Spor gruplarında 1. ve 2. sırayı alarak baraj maçı oynamadan 3 müsabakada elde ettikleri 7'şer puan ile bir üst tura çıkmaya hak kazandılar. 

6 puanlı takımlar arasından ise en iyi averaja sahip Nazilli Belediye Spor, Kanalboyu Nilüfer Spor, Akdeniz Nurçelik Spor, Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor ve Soya Spor Gençlik 2. turda yer alma hakkını elde eden diğer takımlar oldu. 2. eleme turundan itibaren tüm takımların birbiriyle eşleşme ihtimali olacak. Müsabakalar tarafsız sahalarda saha uygunluklarına bağlı olarak daha önce açıklanan takvim dahilinde 25 Temmuz ya da 26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yapılacak kura çekimi ile takımların bir sonraki tur ve turlarda hangi takım ve takımlar ile eşleşeceği ve şampiyonluğa giden yol tamamen belirlenecek. 2. eleme turundan itibaren müsabakaların eşitlikle bitmesi halinde uzatma süreleri ve seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımın belirlenmesini sağlayacak.

(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x