“Marka şehirler oluşturmak için büyük bir çaba içine...

“Marka şehirler oluşturmak için büyük bir çaba içine girdik”

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Keçiören Belediyesinin başlattığı Yeşil Gün Projesi kapsamında, Sancaktepe Mahallesi'ndeki pazar yerinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

19 Eylül 2018 - 02:31

Burada konuşan Karaaslan, çevreye sahip çıkmanın hem ülkenin hem de insanlığın ortak geleceğine sahip çıkmak anlamına geldiğini dile getirdi. Karaaslan şöyle konuştu: "AK Parti belediyeciliğiyle Türkiye'de ideolojik belediyecilik bitti, yerine hizmet belediyeciliği başladı. Marka şehirler oluşturmak için büyük bir çaba içine girdik. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın adını 'gönül belediyeciliği' koyduğu, en büyük hizmetin gönüller kurmak olarak tanımlandığı bu yeni dönemde şehirlerimiz de gönüllere hitap eden mekanlar bütünüdür. Tabiata, doğaya, çevreye ve bütün yaratılmışlara saygı duyan bir anlayışın temsilcileri olarak bizler ezelden beridir çevreciyiz diyoruz."

Konuşmaların ardından "Çevre Çiçekleri" gönüllüsü çocuklar, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Karaaslan, Belediye Başkanı Mustafa Ak ile çevre gönüllüsü çocuklar ve mahalle sakinleri, ellerine çöp poşeti alarak belediyeye bağlı temizlik ekibiyle etkinlik alanının bulunduğu sokaktaki çöpleri temizledi.

Yeşil Gün Projesi ile Keçiören'deki mahallelerin peyzaj, yol, asfalt çalışması, çevre düzenlemesi, bakım, onarım, temizlik çalışmalarının yapılması, vatandaşların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x