Mehmet Erdem: "Yıldız Tilbe’yi sevmeyeni bende...

Mehmet Erdem: "Yıldız Tilbe'yi sevmeyeni bende sevmiyorum"

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul'da önceki gece hayranları ile buluştu.

07 Aralık 2018 - 15:48

Yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda, ''Kış Gülleri' şarkısı ile başlangıç yapan başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, " Teşekkür ederim. Biraz rahatsızım sesimden bellidir. Nefes alamıyorum, çabuk yoruluyorum. Ağzım, burnum tıkalı. Şikayetçi değilim. Sadece istediğim gibi şarkı söyleyemediğim için rahatsız oluyorum. İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umrumda olmazdı." sözleri ile alkış alırken dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirdi.

Öte yandan güzel sanatçı siyah taşlarla bezeli elbisesini yine taşlarla kaplı gri ayakkabısı ile sahnede dikkatleri üzerine çekti.

Yıldız Tilbe seyirciler arasında yer alan arkadaşı Mehmet Erdem'i sahneye davet etti. Tilbe, " Sesini çok seviyorum, şarkılarını da çok beğeniyorum." sözleri ile sahneyi sanatçı dostuna bıraktı. Mehmet Erdem, "Çok teşekkür ederim. Ben burada kaç sene önce konserde bir şey söylemiştim.

Aranızda Yıldız Tilbe sevmeyen var mı, varsa lütfen gitsin demiştim. Yıldız Tilbe sevmeyeni gerçekten ben de hiç sevmiyorum." sözleriyle büyük alkış aldı. Erdem, "Seni Sana Bırakmam" şarkısını söyledikten sonra Yıldız Tilbe'nin isteği üzerine "Acıyı Sevmek Olur Mu" şarkısını da şarkının söz-müzik yazarı Cihan Güçlü ile birlikte söyledi. Son olarak da Tilbe ile düet yapan Mehmet Erdem alkışlar eşliğinde mekandaki yerine uğurlandı.

Yıldız Tilbe kendisini izlemeye gelen Ahmet Parlak'ı da sahnesinde ağırladı. Ahmet Parlak "Çok heyecanlıyım. Heyecandan öleceğim galiba Yıldız Tilbe'nin sahnesinde olmak benim için bir onur" diyerek "İsyan" şarkısını söyledi. Ardından "Antebin Kalesi" ile herkesi ayağa kaldıran Parlak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan ünlü besteci, soluksuz bir performans sergileyerek kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe, konserinin sonlarına doğru ritmi biraz daha yükseltip oyun havalarıyla coşkuyu ikiye katladı. Başarılı sanatçı konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...