​Melike Şahin’in teklisine levni yorumu: “Kimin ızdırabı”
Reklam

​Melike Şahin’in teklisine levni yorumu: “Kimin ızdırabı”

Şubat ayında yayımladığı “Kimin Izdırabı” şarkısı ile hayranlarının beğenisini toplayan Melike Şahin, yepyeni bir remix ile dinleyicileriyle buluşuyor.

28 Ağustos 2019 - 16:22

Sözleri Melike Şahin’e, müziği Can Kandaz’ a ait olan şarkıya prodüktör Levni kendi imzasını atıyor. Melike Şahin’in güçlü yorumuna elektronik altyapı kazandırarak hüzün dolu şarkıyı hareketlendiren Levni, dinleyiciyi farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

MELİKE ŞAHİN KİMDİR?

1989 yılı İstanbul doğumlu Melike Şahin, 2011-2017 seneleri arasında BaBa ZuLa’ya Türkiye ve dünya turnelerinde vokalist olarak eşlik etti; Avrupa, Meksika, Hindistan ve Avusturalya'da 250'nin üzerinde konser verdi. 2017 Cannes Film Festivali'nde, Tony Gatlif'in son filmi Djam'in dünya prömiyeri öncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albümü için üç şarkı seslendirdi. 2017 Kasım ayında, Sony Music Türkiye etiketiyle “Deli Kan” adlı teklisini paylaştı. Sanatçı 2018 baharını da “Sevmek Suçsa Suçluyum” adlı teklisiyle selamladı. Aranjesi Can Güngör tarafından yapılan şarkının klibi dünyaca ünlü ödüllü yönetmen Tony Gatlif tarafından çekildi. 2018 Eylül ayında “Tutuşmuş Beraber”, 2019 Şubat ayında “Kimin Izdırabı” şarkılarını yayımlayan sanatçı konserlerine ve ilk albümü 'Merhem' için çalışmalarına devam ediyor.

LEVNİ KİMDİR?

Vienna doğumlu müzisyen ve yapımcı Aras Levni Seyhan, esin kaynaklarının başında gelen Türk müzik geleneğini; elektronik, hip hop ve caz gibi modern türlerle harmanlayarak müziğinin odak noktasını oluşturmuştur. Bugüne kadar Dilara Sakpınar (“Alike Places”), Sloth Pallas (“İleri Fantezi”) ve “The Friendly Guitar Trio” gibi sanatçılarla yaptığı işbirliklerinin yanı sıra yapımcı kimliği ile de Melike Şahin, Stormtrap Asifeh, Ethnique Punch gibi uluslararası sanatçılara destek vermiştir. “Well Gedacht” isimli Viyana merkezli müzik kolektifinin kurucularından biri olan Levni, bu marka bünyesinde konserlere ve eklektik yayınlara imza atmıştır.

Melike Şahin’in yeni teklisi “Kimin Izdırabı (Levni Remix)” Epic Istanbul etiketiyle şimdi tüm dijital platformlarda!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x